Klantenbijeenkomst bij Thales Nederland in Hengelo

Op woensdagmiddag 15 juni 2016 organiseren wij samen met onze klant Thales Nederland een klantenbijeenkomst. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Maak werk van verandering’.
Wanneer 15 juni 2016 13:30 - 18:00
Waar Thales Nederland Hengelo
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Veel organisaties zijn in verandering. Meer zelfsturing. Nieuwe vormen van performance management. Flexibele arbeidsrelaties. Kenmerkend is: verandering lijkt een constante factor waar we rekening mee moeten houden. En dat heeft een behoorlijke impact op leidinggevenden en medewerkers. Organisatieveranderingen vragen veel flexibiliteit van alle medewerkers.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd - en daarmee vaak ook gezond en productief - blijft als het werk voortdurend verandert? Wat zijn succesfactoren en welke invloed heb je daarop? Hoe ga je daar op een goede manier mee om?

Programma

Tijdens deze middag gaan we in op hoe je het beste met veranderingen in organisaties kan omgaan. Zo kunnen we onze kennis delen en sparren met vakgenoten ter inspiratie.

Ontvangst                  :           13.30 – 14.00 uur
Aanvang                    :           14.00 – 14.30 uur
Spreker Thijs Homan  :          14.30 – 15.15 uur
Workshopcarrousel    :           15.30 – 16.45 uur
Netwerkborrel            :           17.00 – 18.00 uur

We zijn er trots op dat spreker Thijs Homan, Hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland en zelfstandig organisatieadviseur, een interessante sessie geeft over omgaan met veranderingen. Hij biedt inspiratie en handvatten over dit thema.

Vervolgens bieden we twee workshops aan:

-        Workshop 1:
Wat is de rol van leidinggevenden bij veranderingen?

-        Workshop 2:
Wat betekent de organisatieverandering voor jou als HR-functionaris?

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deze bijeenkomst bij te wonen? Een introducé uit je eigen netwerk is ook van harte welkom. Meld je aan bij , sr. Adviseur Externe Communicatie.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee