Landelijke Stoffendag

Op dinsdag 2 oktober organiseren Arbo Unie, TNO, Beco en het ministerie SZW de Landelijke Stoffendag. Het evenement vindt dit jaar plaats in Theater De Meervaart in Amsterdam. De Landelijke stoffendag staat geheel in het teken van veilig omgaan met stoffen.
Wanneer 02 oktober 2012 09:00 - 18:00
Waar Theater De Meervaart
Amsterdam
Cost 65 euro p.p. (excl. BTW)
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Op dinsdag 2 oktober organiseert TNO voor de derde keer de Landelijke stoffendag. TNO organiseert deze dag samen met Arbo Unie, Beco en het ministerie SZW. Het evenement vindt dit jaar plaats in Theater De Meervaart in Amsterdam. Deze succesvolle bijeenkomst trok vorig jaar circa 350 bezoekers, voornamelijk KAM-coördinatoren, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en adviseurs. De Landelijke stoffendag staat geheel in het teken van veilig omgaan met stoffen. Naast inhoudelijke onderdelen is er ook tijd om met collega’s en anderen te netwerken en praktische ervaringen uit te wisselen. 

Meer weten over de Landelijke Stoffendag? Kijk dan op http://portal.stoffenmanager.nl/index.aspx?id=130 voor meer informatie


Meer informatie over dit agenda-item

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee