Nationaal Coassistenten Congres

Arbo Unie staat op zondag 9 april met een stand op het Nationaal Coassistenten Congres (NCC) in Egmond aan Zee. Het NCC wordt georganiseerd door en voor coassistenten van alle acht medische faculteiten. Dit congres heeft als thema ‘Connected’. Dit thema past goed in de huidige maatschappij, waar iedereen altijd 'connected' moet zijn, maar heeft ook betrekking op de acht faculteiten die op dit congres samen komen en zich daar willen verbinden met artsen, onderzoekers en sponsoren.
Wanneer 09 april 2017 10:00 - 15:00
Waar Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52 Egmond aan Zee
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Maak kennis met Arbo Unie

Arbo Unie staat met een stand op de informatiemarkt. Bezoek onze stand van 11.00 tot 11.40 uur en van 12.30 tot 13.30 uur. Maak kennis met het boeiende vak van bedrijfsarts en bespreek met onze bedrijfsartsen in opleiding hoe zij de praktijk ervaren. Arbo Unie biedt jou als bedrijfsarts in opleiding een inspirerende praktijkomgeving, zodat jij je in dit vak vlakken optimaal kunt ontwikkelen.

Opleiding bedrijfsgeneeskunde

Tijdens je vierjarige opleiding Bedrijfsgeneeskunde leer je het vak in de praktijk en krijg je de kans je te ontwikkelen tot een geregistreerde bedrijfsarts. Hierbij word je intern begeleid door een ervaren bedrijfsarts, die als praktijkopleider is getraind. Zo profiteer je van optimale ondersteuning en ontwikkelkansen. 

Arbo Unie maakt graag kennis met studenten Geneeskunde die geïnteresseerd zijn in de branche bedrijfsgezondheidszorg.

Kijk voor meer informatie ook op: www.werkenbijarbounie.nl

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee