Training Sturen op Mentale Veerkracht

Succesvol sturen op mentale veerkracht betekent aandacht hebben voor de waarde van werken en prestaties. Zowel vanuit de medewerker als vanuit de leidinggevende. De dialoog tussen leiding en medewerker is de kern van de aanpak. Tijdens de praktische training Sturen op Mentale Veerkracht leren professionals van Arbo Unie je om ‘veeleisend’ te helpen. Met als doel om je medewerkers te faciliteren om zelf actief aan de slag te gaan met hun mentale veerkracht.
Wanneer 06 november 2015 09:00 - 17:00
Waar Arbo Unie Utrecht
Papendorpseweg 100 Utrecht
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Programma

In twee dagdelen gaan we aan de slag met twee onderwerpen: Wat is mentale veerkracht, en wat betekent dat voor jezelf? Hoe stuur je op een gezonde mentale veerkracht bij je medewerkers? Tijdens drie vervolgsessies bespreken we actuele cases, waarbij praktisch handelen en de juiste aansluiting vinden bij je team centraal staan. Zowel individuele coaching als teamontwikkeling kunnen hier onderdeel van zijn.

Deelname

Het programma bestaat uit een training van 1 dag en 3 intervisiebijeenkomsten (2 uur).

Belangstelling

Wil je meer weten over het programma of je aanmelden voor de training? Stuur dan een e-mail naar advies.haarlem@arbounie.nl

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee