Training tot Ergocoach Beeldschermwerk

Wie weet binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Wie helpt jouw organisatie bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkopstelling? Het antwoord: je eigen ErgoCoach!
Wanneer 22 juni 2017 09:00 - 16:30
Waar Arbo Unie
Kerkenbos 10-37 Nijmegen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

Meer informatie

Wil je meer weten bekijk dan onze uitgebreide leaflet.

Belangstelling

Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen naar trainingen@arbounie.nl. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Ben je op zoek naar een korte online training van het thema voor alle medewerkers? Kijk dan voor onze verkorte online cursus “Gezond en effectief werken met de computer” op www.arbounie.nl of mail naar

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee