Vernieuwde Arbowet en omgaan met persoonsgegevens

Arbo Unie organiseert op donderdag 1 juni van 13.30 – 18.00 uur in het stadion van Excelsior in Rotterdam een bijeenkomst over de vernieuwde Arbowet en het omgaan met persoonsgegevens.
Wanneer 01 juni 2017 13:30 - 18:00
Waar Stadion van Excelsior Rotterdam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal, iCal

Wat betekent de vernieuwde Arbowet voor jouw organisatie?

Wat kun je verwachten van de wijziging van de Arbowet, die waarschijnlijk per 1 juli 2017 ingaat? Wat betekent dit voor HR, de preventiemedewerkers, OR en natuurlijk alle medewerkers? Hoe kun je je hierop het beste voorbereiden? De professionals van Arbo Unie nemen je mee in de wijzigingen en doelstellingen van de vernieuwde Arbowet. We informeren je over onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Sessie: omgaan met persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft onze branche erop geattendeerd dat het op voorhand doorgeven van gegevens van werknemers, met wie we geen behandelrelatie hebben, niet conform de privacywetgeving is. Om die reden gaat Arbo Unie haar werkwijze voor het omgaan met persoonsgegevens dit jaar aanpassen. Tijdens deze sessie vertellen we je meer over de privacywetgeving en de wijze waarop Arbo Unie hiermee omgaat.  

Direct aanmelden

aan voor deze bijeenkomst. Uiteraard zijn je collega’s die de rol van preventiemedewerker vervullen en/of leden van de ondernemingsraad ook van harte welkom. Op het aanmeldformulier kun je de gegevens van een introducé invullen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee