Uw feedback telt

Hoe ervaren u en uw medewerkers onze dienstverlening? Hoe verliep de communicatie? Bent u tevreden over de advisering en de behandeling? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Uw feedback en die van uw medewerkers is voor Arbo Unie essentieel. Daar vragen wij om met als doel: leren van uw commentaar, onze service verbeteren en onze diensten nog beter afstemmen op uw wensen.

uw feedback telt Ina Haan, kwaliteitscontroller bij Arbo Unie: “We zijn een lerende organisatie. Om nog betere service te kunnen verlenen, willen wij ons constant ontwikkelen.  Daarom is het waardevol om direct van klanten te horen hoe ze over ons denken en monitoren we online evaluaties van verschillende soorten dienstverlening. Zo krijgen cliënten na afloop van een verzuim- en re-integratietraject een korte vragenlijst. Ook verzamelen we actief feedback op projecten van veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten, adviezen van arbeidsdeskundigen, individuele interventies van psychologen en bedrijfsmaatschappelijk werkers, trainingen en keuringen. Van de opdrachtgever en/of de cliënt.”

De lat ligt hoog

Inmiddels hebben bijna zevenduizend cliënten en honderden opdrachtgevers hun feedback gedeeld en de gemiddelde waardering ligt voor alle diensten op een 7,5 of hoger. “Mooie cijfers natuurlijk, maar we leggen de lat hoger”, aldus Haan. “De reacties van klanten geven ons daarvoor concrete handvatten. Daar maken we dankbaar gebruik van. Een goed voorbeeld: uit de feedback van klanten blijkt dat ze het heel prettig vinden om op de hoogte te blijven en contact te houden met onze professionals. In onze pakketten voor psychologische hulp hebben we daarom contactmomenten ingebouwd, niet alleen met de cliënt, maar ook met de werkgever. De individuele scores van onze medewerkers kunnen we ook inzetten bij hun professionele ontwikkeling. Zo kunnen we tot nog betere prestaties komen.”

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee