header mv training

Individuele training Mentale Veerkracht

In de topsport weten ze het al lang: om succesvol te zijn werk je aan je techniek en conditie én aan je mentale fitheid. Dit geldt ook voor het leveren van prestaties op het werk. Door het versterken van je mentale veerkracht krijg je meer energie en kun je optimaal werken.

Werken aan mentale fitheid

De training Mentale Veerkracht ondersteunt je om actief aan de slag te gaan met je mentale fitheid. Wij laten je zien hoe je grip op je leven en werk houdt. Hoe je gezond en vitaal blijft door in je kracht te zitten, te weten wat je kunt en wilt. Zo versterk je het vermogen om snel te herstellen na stress of tegenslag en houd je de regie over je eigen inzetbaarheid.

Programma

In twee dagdelen gaan we aan de slag met individuele - en organisatiekenmerken die leiden tot mentale veerkracht en bevlogenheid. Aan het eind van de training ontvang je de eHealth-module Psyfit. Een online tool met praktische oefeningen en tips. Daar ga je zelf mee aan de slag. Tijdens drie vervolgsessies doen we in een kleine groep de intervisie over de gevolgde modules van Psyfit en de toepassing hiervan in de praktijk. Je houdt gedurende een jaar toegang tot het Psyfit-programma.

Deelname

Het programma bestaat uit een training van 1 dag en 3 vervolgsessies (a 3 uur).

Het volgen van de eHealth-module Psyfit vraagt maximaal één uur per week, gedurende 12 weken.

Als je prijs stelt op een driegesprek met je leidinggevende, is dat eveneens mogelijk.

Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 12 deelnemers. (Het minimum aantal deelnemers is 6.)

Data trainingen

Geen trainingen gepland. Heb je interesse stuur een e-mail naar  

Belangstelling?

Wil je meer weten over het programma of je aanmelden voor de training? Stuur dan een e-mail naar advies.haarlem@arbounie.nl

Geïnteresseerd in een incompany training of de training voor leidinggevenden? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

  • Mentale fitheid
  • Eigen regie
  • Meer energie
  • Optimaal werken

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee