Optimaal Werken tekst

Optimaal Werken

Arbo Unie helpt organisaties het werk zó vorm te geven dat medewerkers zich een leven lang veilig, gezond en productief kunnen inzetten. Wij noemen dat Optimaal Werken en dat betekent: het allerbeste uit medewerkers en uit je organisatie halen.

Gezondheid

Gezondheid

Werkenden die lekker in hun vel zitten, houden je organisatie gezond en succesvol. Zij verzuimen minder en hebben de energie om elke dag eruit te halen wat erin zit. Fysieke en mentale gezondheid is iets waar werkgever en werknemer samen aan werken. Arbo Unie ondersteunt daarbij met praktisch onderzoek, maatwerkprogramma’s en coaching. Meer weten?

Werkomstandigheden

Werkomstandigheden

Balans tussen ‘belasting’ en ‘belastbaarheid’ speelt een rol bij Optimaal Werken. Met goede hulpmiddelen en gezonde werk- en rusttijden verminder je de werkbelasting. Daarnaast werk je samen met werknemers aan het verhogen van hun belastbaarheid, bijvoorbeeld door een gezonde leefstijl te stimuleren. Arbo Unie ondersteunt hierbij met maatwerkprogramma’s op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Lees meer

Betrokkenheid

Betrokkenheid

Betrokkenheid ontstaat als mensen een goed gevoel hebben bij wat zij doen. Als zij trots zijn op hun werk en zich ermee verbonden voelen. Betrokkenheid is de ‘innerlijke drive’ die de basis vormt voor goede prestaties, werkplezier en optimale inzetbaarheid. Met Arbo Unie breng je de betrokkenheid van je werknemers in kaart en optimaliseert deze met onderzoek, training en coaching. Lees meer

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Aantrekkelijke werkgevers bieden ruimte voor ontwikkeling en hebben oog voor ieders bijdrage. Je werknemers voelen zich betrokken bij de organisatie en presteren beter. Met loopbaanontwikkeling laat je zien dat je de talenten en competenties van werkenden ziet en waardeert. Zo haal je het allerbeste uit je mensen en je organisatie. Arbo Unie kijkt samen met werkgevers en medewerkers naar de ontwikkelingsbehoeften. Weten hoe?

  • Lekker in je vel zitten
  • Passende belasting
  • Betrokkenheid
  • Optimaal presteren

Onze visie

Optimaal werken

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee