veilig aan de slag

Of je mensen aan een bureau voor een beeldscherm werken, langs de weg werken, in aanraking komen met chemische stoffen of radioactieve straling; iedere werksituatie en -omgeving kent veiligheidsrisico's. Als werkgever wil je die risico's vermijden of ze tot een minimum beperken.

Arbo Unie brengt risico's in kaart en helpt je ze te beperken of te voorkomen. Hoe veiliger het werk, hoe minder ongevallen en verzuim. En minder verzuim betekent; meer productiviteit en duurzame inzetbaarheid.

PPG Coatings B.V.
  • Arbeidsrisico's onderzoeken

    Arbeidsveiligheid is niet altijd zichtbaar. Tastbare arbeidsomstandigheden zijn bijvoorbeeld een prettige werkomgeving en een goede sfeer. Maar er zijn ook minder zichtbare arbeidsomstandigheden.

    Denk bijvoorbeeld aan veiligheid op de werkvloer. Wat voor werk medewerkers ook doen, er zijn altijd arbeidsrisico’s. Arbo Unie brengt ze voor u in kaart.

    Arbo Unie heeft voor elk soort risico de juiste gecertificeerde deskundigen in huis om deze in kaart te brengen. Met een juiste inventarisatie van de risico’s binnen de organisatie en een goed plan van aanpak beperken we de risico's tot een minimum.

  • Arbeidsrisico's beperken
  • Specialisaties
RI & E test

Ri&e test

De Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) helpt je om de gezondheidsrisico’s gestructureerd in kaart te brengen.

Doe de test en ontdek hoe jouw organisatie er voor staat.


Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee