veilig aan de slag

Of je mensen aan een bureau voor een beeldscherm werken, langs de weg werken, in aanraking komen met chemische stoffen of radioactieve straling; iedere werksituatie en -omgeving kent veiligheidsrisico's. Als werkgever wil je die risico's vermijden of ze tot een minimum beperken.

Arbo Unie brengt risico's in kaart en helpt je ze te beperken of te voorkomen. Hoe veiliger het werk, hoe minder ongevallen en verzuim. En minder verzuim betekent; meer productiviteit en duurzame inzetbaarheid.

PPG Coatings B.V.
 • Arbeidsrisico's onderzoeken
 • Arbeidsrisico's beperken

  De veiligheid van de medewerkers wil je als werkgever zo goed mogelijk borgen. Door te zorgen voor technische en organisatorische verbeteringen en een goed Arbobeleid en -zorgsysteem.

  Weten welke risico’s er spelen is één ding. Maar hoe doe je er wat aan? Arbo Unie inventariseert, adviseert en ondersteunt bij de aanpak.

  Door je mensen te beschermen tegen infectieziekten of schadelijke stoffen. maar ook door te werken aan een open cultuur, waar veiligheid, risico's en klachten bespreekbaar zijn.

  Als expert op het gebied van arbeidsrisico's helpen wij je graag met onderzoek, training en advisering.

 • Specialisaties
RI & E test

Ri&e test

De Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) helpt je om de gezondheidsrisico’s gestructureerd in kaart te brengen.

Doe de test en ontdek hoe jouw organisatie er voor staat.


Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee