veilig aan de slag

Of je mensen aan een bureau voor een beeldscherm werken, langs de weg werken, in aanraking komen met chemische stoffen of radioactieve straling; iedere werksituatie en -omgeving kent veiligheidsrisico's. Als werkgever wil je die risico's vermijden of ze tot een minimum beperken.

Arbo Unie brengt risico's in kaart en helpt je ze te beperken of te voorkomen. Hoe veiliger het werk, hoe minder ongevallen en verzuim. En minder verzuim betekent; meer productiviteit en duurzame inzetbaarheid.

PPG Coatings B.V.
  • Arbeidsrisico's onderzoeken
  • Arbeidsrisico's beperken
  • Specialisaties

    Veiligheidsrisico's kennen en herkennen luistert heel nauw. Daar heb je specialisten voor nodig in alle branches. Ergonomen die alles weten van het veilig en efficiënt inrichten van werkplekken. En experts die exact de risico's kennen van het werken met gevaarlijke straling of chemische stoffen.

    Om te weten welke risico’s er aan branches verbonden zijn, heb je een specialist nodig. Een bedrijf dat weet welke risico’s er waar dan ook kunnen spelen en hoe je er wat aan kunt doen.

    De specialisten van Arbo Unie hebben antwoord op elke veiligheidsvraag.

RI & E test

Ri&e test

De Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) helpt je om de gezondheidsrisico’s gestructureerd in kaart te brengen.

Doe de test en ontdek hoe jouw organisatie er voor staat.


Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee