Videochat Banner def

Videochat CBS

Kijk hier naar de Arbo Unie Videochat Instructievideo.

Je werkt met beeldschermen en krijgt last van hoofdpijn… Je bent zwanger en werkt in een risicovolle omgeving… Je werkplek bezorgt je gewrichtsklachten… Of je worstelt tussen balans en privé…

Voor een snel antwoord op dit soort korte en praktische vragen kun je terecht bij de Videochat Werk en Gezondheid van Arbo Unie. Eén van onze bedrijfsartsen staat je graag te woord.

10 stappen def

Welkom bij de Videochat voor Werk en Gezondheid van Arbo Unie

Met de Videochat biedt Arbo Unie u de mogelijkheid om kosteloos online algemene vragen te stellen over de relatie tussen werkomstandigheden en gezondheid aan een bedrijfsarts van Arbo Unie. De Videochat is nadrukkelijk niet bedoeld als vervanging van het face-to-face consult met uw (eigen) bedrijfsarts, uw (eigen) verzekeringsgeneeskundige, uw huisarts of een andere professionele hulpverlener. De Videochat is daarom niet geschikt voor spoedeisende zaken, klachten waarbij mogelijk lichamelijk onderzoek en/of kennis van uw individuele arbeidsomstandigheden nodig is en/of emotionele problemen.

Wij verzoeken u om een geldig legitimatiebewijs bij de hand te houden. De bedrijfsarts van Arbo Unie is verplicht uw identiteit vast te stellen. Daarom dient u zich bij aanvang van de Videochat te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Om gebruik te kunnen maken van de videochat dient u 18 jaar of ouder te zijn en dient u akkoord te gaan met de Gebruiksvoorwaarden Videochat.

Ja, ik ga akkoord met de algemene gebruiksvoorwaarden videochat

logo CBS

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee