Videochat Banner def

Informatie voor de werknemer

Videochat Werk en Gezondheid

Via de Videochat stel je ons online je vraag over omstandigheden op het werk, die te maken hebben met je gezondheid, veiligheid en welzijn. Een bedrijfsarts geeft je direct antwoord op deze vragen. Heb je een andere vraag? Dan verwijst onze bedrijfsarts je bijvoorbeeld door naar het arbeidsomstandighedenspreekuur of het spreekuur met de bedrijfsarts.

Zo werkt het

De bedrijfsarts beantwoordt korte en praktische vragen via de Videochat. Je gebruikt daarvoor de webcam, speakers en microfoon op je computer. Voordat de Videochat start, vragen we je de volgende gegevens in te vullen zoals naam, geboortedatum, werkgever, telefoonnummer, e-mailadres en de branche waarin je werkt.

Daarna start je Videochat. De bedrijfsarts geeft je meteen professioneel advies, dat je na afloop ook per e-mail ontvangt.

De Videochat is op dit moment beschikbaar op maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en gratis voor alle werkenden van 18 jaar en ouder.

Privacy

Arbo Unie beschermt je privacy. Dat betekent dat informatie die je via de Arbo Unie Videochat met de bedrijfsarts uitwisselt vertrouwelijk wordt behandeld.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee