Banner Videoconsult HR

Informatie voor de Werkgever

Videoconsult bij Arbo Unie

Persoonlijk contact op een moderne manier

Werkgevers die werken met Arbo Unie profiteren als eerste van het online vervolgconsult met de bedrijfsarts. We zijn de eerste dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg die deze moderne manier van werken introduceert.

Wel zo makkelijk voor uw medewerkers, die vanuit een vertrouwde omgeving en zonder reistijden het gesprek met de arts kunnen aangaan. En natuurlijk ideaal wanneer uw medewerkers op grote afstand werken. De ondersteuning is professioneel en hoogwaardig zoals u van ons gewend bent. Kortom, een efficiënte en moderne dienst die wij u graag aanbieden.

Privacy

Arbo Unie beschermt de privacy van werknemers. Ook alle informatie die via het videoconsult met de bedrijfsarts wordt uitgewisseld is vertrouwelijk. Alleen met schriftelijke toestemming van de werknemer kan deze de informatie delen met de werkgever.

Contact

Heeft u belangstelling voor het online videoconsult binnen uw organisatie? Neem voor meer informatie of advies contact op met uw relatiebeheerder.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee