weer aan de slag

Elke dag gaan miljoenen Nederlanders aan het werk. Voor de meesten is werk een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Met hun collega’s brengen ze vaak meer tijd door dan met hun familie of vrienden. Toch kan het gebeuren dat ze, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet kunnen werken. Logisch dat ze dan weer zo snel mogelijk aan de slag willen.

Plegt-Vos Bouwgroep

Fysiek

Als werkgever wil je dat werknemers gezond aan de slag zijn. Het kan voorkomen dat fysieke klachten het werk belemmeren. Of er zelfs voor zorgen dat medewerkers uitvallen. Hoe gaan ze weer zo snel mogelijk aan de slag? Dat pakken we gezamenlijk op.

Zo snel mogelijk gemotiveerd aan de slag

Soms zijn fysieke klachten van medewerkers zo belemmerend dat ze hun werk niet goed of niet kunnen uitvoeren. Hoe voorkom je als werkgever dat ze uitvallen en indien de werknemer is uitgevallen hoe krijg je ze dan zo snel mogelijk weer aan de slag? We starten met een diagnose door middel van een intake. Daarbij kijken we niet alleen naar de fysieke, maar ook naar de mentale belastbaarheid. Hierin speelt ook de werkomgeving (werkplek) een belangrijke rol. We brengen de totale situatie in kaart. Wat is mogelijk, wat niet en wat kan er verbeteren? We onderzoeken daarbij niet alleen, maar komen ook met advies. Op basis hiervan starten we samen met de gerichte aanpak.

Gezonde fysiek op een gezonde werkplek

Deze gerichte aanpak is toegespitst op de bedrijfsfysiotherapeutische begeleiding van medewerkers. De begeleiding bestaat uit het verhogen van de belastbaarheid, het fysiek en mentaal sterker maken en het optimaliseren van de werkomgeving (werkplek). Dit kan op individueel of op groepsniveau. De begeleiding zetten we in vanuit onze dochter Fysergo. Hierdoor zetten we de beste specialistische begeleiding in. Vanuit Fysergo kunnen we optimaal gebruik maken van de mogelijkheden voor cofinanciering vanuit de verzekeringsmaatschappijen. Zo kan iedereen weer snel aan de slag.

Regie op Inzetbaarheid

Banner Regie op inzetbaarheid Samen

Arbo Unie biedt oplossingen voor de aanpak van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid, die perfect aansluiten bij jouw type organisatie.

Klik hier om de verzuimoplossingen te bekijken. Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan deze aanvraag direct in. Wij gaan graag met je aan de slag.

 

In.zicht

banner inzicht 224

 


Op een nieuwe manier met
verzuim omgaan.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee