weer aan de slag

Elke dag gaan miljoenen Nederlanders aan het werk. Voor de meesten is werk een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Met hun collega’s brengen ze vaak meer tijd door dan met hun familie of vrienden. Toch kan het gebeuren dat ze, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet kunnen werken. Logisch dat ze dan weer zo snel mogelijk aan de slag willen.

Plegt-Vos Bouwgroep

Quickscan Mentale Veerkracht

Wanneer je weet wat de échte oorzaken zijn, die de mentale veerkracht in je organisatie belemmeren, kun je de juiste stappen zetten. Arbo Unie maakt werk van mentale veerkracht en brengt jouw organisatie en medewerkers in topconditie.

Onze doelgerichte aanpak begint met de Quickscan Mentale Veerkracht: een korte en krachtige analyse, die je direct concreet advies oplevert.

Korte en krachtige analyse

We beoordelen relevante gegevens en spreken met sleutelfiguren in jouw organisatie. Zo kijken we naar de veerkracht en gezondheid van je medewerkers; of medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen en in actie komen als ze merken dat ze in de gevarenzone komen; hoe leidinggevenden hierop inspelen en of de organisatie stuurt op mentale veerkracht en welke ambities er zijn op dit vlak.

Concreet advies

De resultaten presenteren we dezelfde dag in een gezamenlijke sessie. Je krijgt een concreet advies, dat aansluit op de situatie in jouw organisatie. Het geeft inzicht in hoe je de veerkracht van medewerkers positief kunt beïnvloeden. We laten ook zien wat deze aanpak de organisatie oplevert.

Kies voor een effectieve aanpak!

Quickscan Mentale Veerkracht helpt je de echte oorzaken te achterhalen en biedt je houvast voor een effectieve aanpak. Wil je hier direct mee aan de slag? Neem dan contact op met een van onze adviseurs:

We ondersteunen je vanzelfsprekend ook bij de vervolgstappen om jouw medewerkers in mentale topconditie te brengen. Zodat zij optimaal kunnen blijven presteren!

Regie op Inzetbaarheid

Banner Regie op inzetbaarheid Samen

Arbo Unie biedt oplossingen voor de aanpak van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid, die perfect aansluiten bij jouw type organisatie.

Klik hier om de verzuimoplossingen te bekijken. Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan deze aanvraag direct in. Wij gaan graag met je aan de slag.

 

In.zicht

banner inzicht 224

 


Op een nieuwe manier met
verzuim omgaan.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee