weer aan de slag

Elke dag gaan miljoenen Nederlanders aan het werk. Voor de meesten is werk een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Met hun collega’s brengen ze vaak meer tijd door dan met hun familie of vrienden. Toch kan het gebeuren dat ze, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet kunnen werken. Logisch dat ze dan weer zo snel mogelijk aan de slag willen.

Plegt-Vos Bouwgroep
  • Verzuim

    Zo snel mogelijk weer aan de slag gaan. De basis is de juiste diagnose. Bij verzuim kunnen meerdere factoren een rol spelen. Het is daarom belangrijk tijdig én goed  te onderzoeken wat de oorzaken ervan zijn.

    De medewerker en de leidinggevende hebben allebei een eigen verantwoordelijkheid. Betrokkenheid is daarbij een sleutelwoord.

    Hoe gezonder en gemotiveerder medewerkers aan het werk zijn, hoe beter dat is. Arbo Unie ondersteunt en coacht. Door de modulaire opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij je organisatie past. Het doel blijft altijd: werken aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

  • Re-integratie
  • Derde Spoor
  • Mentale fitheid
Regie op Inzetbaarheid

Banner Regie op inzetbaarheid Samen

Arbo Unie biedt oplossingen voor de aanpak van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid, die perfect aansluiten bij jouw type organisatie.

Klik hier om de verzuimoplossingen te bekijken. Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan deze aanvraag direct in. Wij gaan graag met je aan de slag.

 

In.zicht

banner inzicht 224

 


Op een nieuwe manier met
verzuim omgaan.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee