weer aan de slag

Elke dag gaan miljoenen Nederlanders aan het werk. Voor de meesten is werk een belangrijk onderdeel van hun bestaan. Met hun collega’s brengen ze vaak meer tijd door dan met hun familie of vrienden. Toch kan het gebeuren dat ze, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet kunnen werken. Logisch dat ze dan weer zo snel mogelijk aan de slag willen.

Plegt-Vos Bouwgroep

Verzuimtraining

Als werkgever is het je doel om medewerkers gezond en optimaal aan de slag te hebben en houden. De leidinggevenden spelen hierin een centrale rol. Ter ondersteuning van deze rol biedt Arbo Unie de verzuimtraining. Door deze training zijn leidinggevenden beter in staat om inzicht te krijgen in het positief beïnvloeden van verzuim en bezitten ze de vaardigheden om dit toe te passen.

De training is bedoeld voor de leidinggevenden en P&O-adviseurs. De training is op maat gemaakt en sluit aan bij de onderwerpen die relevant zijn voor de organisatie.

De training start met een uitleg van begrippen en modellen rondom verzuim en inzetbaarheid. Vervolgens worden de verschillende rollen en taken van betrokkenen besproken. Verder leren de leidinggevenden in de training onder meer het herkennen van stresssignalen, het voeren van verschillende verzuim- en inzetbaarheidsgesprekken en oefenen dit met een rollenspelacteur. De training eindigt met een terugkomdag om praktijkervaringen te bespreken en eventueel bij te sturen.

Regie op Inzetbaarheid

Banner Regie op inzetbaarheid Samen

Arbo Unie biedt oplossingen voor de aanpak van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid, die perfect aansluiten bij jouw type organisatie.

Klik hier om de verzuimoplossingen te bekijken. Wil je een vrijblijvend advies? Stuur dan deze aanvraag direct in. Wij gaan graag met je aan de slag.

 

In.zicht

banner inzicht 224

 


Op een nieuwe manier met
verzuim omgaan.

Lees meer

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee