Banner Maak werk van verandering

Webinar op donderdag 26 mei 2016

Wat zijn belangrijke succesfactoren bij het managen van veranderingen?

Een nieuwe organisatiestructuur, de koers gaat om, of er staat een reorganisatie op stapel waardoor de inhoud van het werk verandert. Alweer! Organisatieveranderingen vragen veel van medewerkers. En de begeleiding daarvan is een veeleisende klus. Als HR business partner ben je immers zelf ook onderdeel van het veranderproces. Met een goede voorbereiding valt veel te winnen. Weten hoe? Schrijf je dan in voor het webinar ‘Maak werk van verandering!’ op donderdag 26 mei om 10.00 uur.

Meld je aan

Tijdens dit webinar neemt Jan van den Hoogen, Sr. Arbeids- en Organisatieadviseur bij Arbo Unie, je in stappen mee in een succesvolle aanpak. Mis het niet en schrijf je vandaag nog in voor dit gratis webinar op donderdag 26 mei, 10.00-11.00 uur.

Schrijf je nu in

Programma

Ook ontwikkeling als vast onderdeel van je beoordelingssystematiek, investeren in betrokkenheid van (flex)medewerkers en het belang van waardering tonen komen aan bod.

  • Flexibele medewerkers
  • Wendbare organisatie
  • Geen verandermoeheid
  • Succesvol veranderen

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee