Arbo Unie als werkgever

Arbo Unie als werkgever

Werk je bij Arbo Unie, dan werk je voor een gedreven en moderne dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg. Wij zijn er voor organisaties die willen investeren in mensen, zodat die een leven lang optimaal kunnen werken. Zo gaan we als werkgever dus ook graag om met onze eigen medewerkers.

Experts die elkaar vooruithelpen

Arbo Unie staat voor een multidisciplinaire aanpak. Bij ons werk je dagelijks samen met andere experts. Professionals met dezelfde gedrevenheid, maar met een andere achtergrond en expertise. Zo profiteer je telkens weer van verfrissende kennis en inzichten. En weet je dus zeker dat je ontwikkeling nooit stilstaat.

Bij ons blijf je je ontwikkelen

Daarnaast ondersteunen we je graag bij je opleiding of nadere specialisatie. Bijvoorbeeld door afspraken te maken over aanvullende scholing op vakinhoudelijk of bedrijfsmatig gebied. Of over een rol binnen een van de projecten binnen onze organisatie. We willen ons namelijk net als jij continu blijven ontwikkelen. 

Passie en aandacht

Wat ons drijft en verbindt is passie voor het vak. Wij geloven in de kracht van oprechte aandacht voor de individuele werknemer én de organisatie waarbinnen deze actief is. En we zijn ervan overtuigd dat warme relaties aangaan en onderhouden essentieel is voor ons werk. Met klanten en cliënten, maar zeker ook onderling.

Meer weten?

Werken bij Arbo Unie

Daarom Arbo Unie

Werken als bedrijfsarts

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee