Werken als bedrijfsarts

Werken als bedrijfsarts

Als bedrijfsarts sta je midden in de samenleving van werkend Nederland. Jij bewaakt en bevordert dat mensen een leven lang optimaal kunnen werken. Door je medische vakkennis toe te passen in een bedrijfsomgeving, verbreed je je expertise met een bedrijfskundige blik. Hierdoor ben je voor leidinggevenden en HR-managers een onmisbare adviseur. En voor medewerkers een coach die met praktische begeleiding en ondersteuning het verschil maakt. 

Rob PetersRob Peters, ervaren bedrijfsarts Arbo Unie: 
"Omdat je niet alleen toonaangevende bedrijven verder wilt brengen, maar ook jezelf"
 
 

In opleiding of ervaren bedrijfsarts: bij ons kom je verder!

Arbo Unie biedt zowel ervaren bedrijfsartsen als basisartsen die de opleiding tot bedrijfsarts overwegen een uitdagende werkomgeving. Een veelzijdige baan vol afwisseling, waarin je je optimaal kunt (blijven) ontwikkelen. En met volop ruimte om je kennis en ervaring te verbreden of te verdiepen. In de eerste plaats dankzij onze gevarieerde klantenportefeuille. Maar zeker ook door onze bedrijfscultuur, die sterk focust op samenwerking met andere professionals. Met goed samenspel bereiken we de beste resultaten! 

Rebecca KorbeeRebecca Korbee, bedrijfsarts in opleiding bij Arbo Unie: 
"Omdat je als arts ook wilt groeien als coach en adviseur" 
 
 
 

 

Meer weten?

Arbo Unie als werkgever

Daarom Arbo Unie

Werken bij Arbo Unie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee