Bedrijfsarts in opleiding

Bedrijfsarts in opleiding

Rebecca KorbeeRebecca Korbee, bedrijfsarts in opleiding Arbo Unie: “Ik zoek een specialisatie waarbinnen ik mij niet alleen op medisch vlak ontwikkel. Ik wil tijd en aandacht besteden aan de persoon die ik tegenover me heb. Maar ik wil ook graag adviseren op organisatieniveau. En een gezonde balans bewaren tussen werk en privé.” Lees haar verhaal over werken bij Arbo Unie.

Daar word je als bedrijfsarts in opleiding beter van

Als bedrijfsarts ben je een veelzijdige medische professional die met uiteenlopende rollen uit de voeten kan. Je begeleidt en coacht individuele werknemers, maar adviseert ook organisaties over gezond en veilig werken. En in beide gevallen fungeer je als spin in het web, door waar nodig door te verwijzen naar andere deskundigen. Arbo Unie biedt jou als bedrijfsarts in opleiding graag een boeiende praktijkomgeving, zodat jij je op al deze vlakken optimaal kunt ontwikkelen.

Opleiding Bedrijfsgeneeskunde

Bij ons werk je binnen een organisatie die alle kennis in huis heeft. Tijdens je vierjarige opleiding Bedrijfsgeneeskunde leer je het vak in de praktijk en krijg je de kans je te ontwikkelen tot een geregistreerde bedrijfsarts. Hierbij word je intern begeleid door een ervaren bedrijfsarts, die als praktijkopleider is getraind. Zo profiteer je van optimale ondersteuning en ontwikkelkansen.

Volop variatie en samenwerkingskansen

Onze klantenportefeuille is heel gevarieerd: van gemeente tot zorginstelling, van onderwijsorganisatie tot grote industriële onderneming. Zo kom je in aanraking met zeer uiteenlopende vraagstukken, zowel op het niveau van complete organisaties als op dat van de individuele werknemer. Een mooie uitdaging! Zeker ook omdat wij zeer uiteenlopende expertises in huis hebben: bij ons leer je vanaf dag één samenwerken met alle mogelijke andere disciplines.

Meer weten?

Arbo Unie als werkgever

Daarom Arbo Unie

Werken bij Arbo Unie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee