Ervaren bedrijfsarts

Ervaren bedrijfsarts

Rob PetersRob Peters, bedrijfsarts Arbo Unie: “Ik haal veel voldoening uit mijn werk, maar wil me graag verder ontwikkelen. Door mijn kennis te verdiepen of te verbreden. Door te sparren met andere professionals. En door te werken voor toonaangevende opdrachtgevers, die willen investeren in de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers.” Lees zijn verhaal over werken bij Arbo Unie.

 

Of je nu zzp’er bent of in loondienst werkt, als ervaren bedrijfsarts wil je in beweging blijven. Soms kun je dat het best realiseren door je bakens te verzetten. Arbo Unie biedt je een werkomgeving waarin je volop uitdagingen en kansen op je pad vindt.

Werken in een multidisciplinair team

Bij ons werk je met andere experts samen in de uitdagende omgeving van een multidisciplinair team. Wij maken voortdurend gebruik van elkaars expertise, vanuit de overtuiging dat we onze klanten door onderlinge samenwerking de beste oplossingen aanbieden. Zo staan we samen garant voor topkwaliteit. En werken we met trots voor organisaties die op het gebied van gezond en veilig werk tot de Nederlandse top behoren.

Ruimte voor specialisatie én verbreding

Omdat onze kracht is gebaseerd op de expertise en vaardigheden van onze professionals, investeren we continu in hun groei en ontwikkeling. Hierbij bieden we onze bedrijfsartsen ruimte voor zowel specialisatie als verbreding. Want we willen dat jij voor onze klanten een inspirerende gesprekspartner bent, die met vernieuwende ideeën en oplossingen komt.

Meer weten?

Arbo Unie als werkgever

Daarom Arbo Unie

Werken bij Arbo Unie

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee