Training Preventiemedewerker Upgrade Online

In de vernieuwde Arbowet krijgt de Preventiemedewerker een prominentere rol bij het ondersteunen van de werkgever bij de zorg voor gezond en veilig werk voor alle medewerkers. De ééndaagse online training Preventiemedewerker UPGRADE bij Arbo Unie helpt je hierbij!

De wetgever redeneert dat het succes van een preventiemedewerker vooral afhangt van diens persoonlijke kwaliteiten en positie binnen de onderneming. Daarom krijgen de ondernemingsraad (OR) en/of Personeelsvertegenwoordiging (PVT) instemmingsrecht bij de selectie en benoeming en vaststelling van diens positie in de hiërarchie.

De prominentere rol vraagt om een krachtige persoonlijkheid.

In het speelveld van werkgever, Ondernemingsraad (OR), werknemers en externe deskundigen zal de preventiemedewerker een “spin in het web” moeten zijn. Dit vraagt naast inhoudelijke deskundigheid vooral ook om kwaliteiten op het gebied van communicatie, benaderbaarheid, doortastendheid en planmatigheid.

Extra cursusinformatie

Datum: donderdag 22 september 2022
Prijs: 278,50 euro
Inclusief cursusmateriaal en certificaat

Arbo Unie biedt al enkele jaren de basistraining Preventiemedewerker aan. Deze UPGRADE gaat verder en wel met het volgende programma:

Programma

Ochtend:

Wat heb je als preventiemedewerker te doen?

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid. De deelnemer heeft al ervaring in de rol van preventiemedewerker of de basistraining Preventiemedewerker al gevolgd. 

Belangstelling?

Meld je dan aan via de button boven- of onderaan deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.
Voor informatie of vragen over deze training neem je contact op met heleen.bakker@arbounie.nl.

 

 

Deel deze pagina

Terug naar overzicht

Event informatie

  • 22 september 2022 - 09:00 - 12:30
  • Online
  • Training

Inschrijven voor deze training

Heb je interesse in deze training;

Meld je aan