arbounienlwerkgevercoronavirussneltesten 1440x420

Sneltesten: bied je medewerkers een veilige werk- omgeving

 

Bekijk de video's

Preventief testen medewerkers zonder klachten

Is het binnen jouw organisatie van belang om mensen op locatie aan het werk te houden? Preventief testen van mensen zonder klachten en zonder bekende blootstelling kan vroegtijdig besmettingen helpen opsporen en uitbraaksituaties voorkomen. Hiermee kunnen werkgevers hun werknemers een veiligere werkomgeving bieden.

Preventief testen is gericht op werkgevers waarvan werknemers door de aard van hun werkzaamheden geen enkele mogelijkheid hebben om thuis te werken én zich – buiten eigen schuld om – in werksituaties bevinden waar 1,5 meter moeilijk te handhaven is. Of heb je een kwalitatief certificaat nodig van een negatieve testuitslag om voor werk naar het buitenland te reizen. Onze bedrijfsartsen kunnen meedenken en goed adviseren als er vragen zijn van medewerkers. 

Locaties en kosten

Je hebt de mogelijkheid om medewerkers preventief te testen op 22 locaties in Nederland. We doen dit met de Abbott antigeen sneltest. Kunnen je medewerkers niet naar onze locatie komen? Er staat een speciaal mobiel testteam beschikbaar of we kunnen de afspraken maken om bij jou op locatie te testen. Onze bedrijfsarts neemt bij een positieve testuitslag altijd contact op met je medewerker. De bedrijfsarts is vaak goed op de hoogte van de situatie binnen je organisatie en kan goed meedenken en adviseren. 

Tarieven

Arbo Unie biedt de antigeen sneltesten aan tegen een tarief van 45 euro per persoon bij meer dan 250 medewerkers. De regeling voor subsidie op sneltesten wordt niet verlengd door de overheid en loopt per 31 mei 2021 af. 

Voor kleinere aantallen gelden de volgende tarieven per persoon: 55 euro bij < 50 testen in één keer en 50 euro bij 50-250 testen; Bij sneltesten op locatie gelden de volgende tarieven per persoon: 65 euro <50 testen in één keer (minimaal 25 testen), 60 euro voor 50-150 testen en 50 euro >250 testen.

 

Meteen doen

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of heb je vragen?

Sneltest locaties

Je medewerkers laten testen kan op verschillende locaties in Nederland

Bekijk de video's

Corona sneltest

Sneltest

Sneltest i.c.m. PCR-test

Sneltest icm pcr-test

 

Testen bij klachten of na bron- en contactonderzoek

Voor het testen van medewerkers die voortkomen uit het bron- en contactonderzoek is eventueel een vergoeding vanuit de FAST LANE regeling van de overheid mogelijk. Of we u hier ondersteuning in kunnen bieden, hangt af van de aard van de werkzaamheden en de omvang van het aantal te testen medewerkers. We verkennen met u graag de mogelijkheden. Medewerkers met klachten kunnen zich laten testen via de plaatselijke GGD. 

Meer informatie

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of heb je vragen? Stuur een e-mail naar: sneltesten@arbounie.nl. We bieden deze dienstverlening aan in samenwerking met onze betrouwbare Partner: Covid Test Nederland. Kijk voor alle algemene regels en adviezen op de website van de Rijksoverheid.