1. Klantbijeenkomst Limburg en Noord-Brabant

Klantbijeenkomst Limburg en Noord-Brabant

Arbo Unie organiseert op woensdag 20 maart a.s. een bijeenkomst voor haar onderwijsklanten uit de regio’s Limburg en Noord-Brabant. Maar ook potentiële klanten of introducés zijn welkom. De bijeenkomst is bestemd voor HR-functionarissen, directeuren, preventiemedewerkers of andere functionarissen met arbo in hun portefeuille.

Waar en wanneer?

Arbo Unie, Anderlechtstraat 17, 5628 WB Eindhoven.

Op 20 maart a.s. van 13.30 - 15.00 uur.

Wat levert deze middag u op?

Het programma bevat twee verschillende thema’s;
Vroege signalering psychische klachten en Wat doet de komst van Arbomeester 2 met uw RI&E? beide spelen in op de actualiteit binnen het primair onderwijs.

Mentale belasting en herkennen van vroege psychische klachten

Mentale werkdruk is op vele scholen een lastig en moeilijk te onderkennen probleem, omdat signalen vaak niet herkend of onderschat worden.

In deze presentatie ontvangt u achtergrond en tips hoe vroege psychische klanten te herkennen en daarmee verzuim te voorkomen. Ook is er ruimte om met anderen te sparren. Waar loopt u tegen aan? Hoe lossen anderen dat op?

Consequenties van invoering Arbomeester 2 voor uw RI&E

U heeft destijds een RI&E ingevoerd in Arbomeester 1. Deze branchemethode is echter na maart 2014 niet meer beschikbaar en verdwijnt, evenals uw RI&E-gegevens.

Deze presentatie gaat in op de verschillen tussen Arbomeester 1 en 2 en hoe u uw oude RI&E veilig kunt stellen. Ook wordt ingegaan op de nieuwe kindmodule.

Na deze bijeenkomst kunt u op een geïnspireerde wijze weer aan de slag.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden.

Interesse?

U kunt zich, vóór 12 maart, aanmelden door een e-mail te sturen aan adviesteamsecretariaatbuzo@arbounie.nl

Vermeldt u daarin dan s.v.p.:
Uw volledige naam en functie, De naam van de organisatie waarvoor u werkzaam bent, en eventueel de volledige naam en het mailadres van uw introducé.

Uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomst ontvangt u van ons de definitieve bevestiging met een routebeschrijving.

Namens de klantenteams van Arbo Unie
Graag tot ziens op donderdag 20 maart a.s. in Eindhoven

Petra Beurskens, teamconsultant

Deel deze pagina

Terug naar nieuwsoverzicht