1. Leonie Mooyman ambassadeur campagne Bedrijfsarts worden Het betere werk

Leonie Mooyman ambassadeur campagne ‘Bedrijfsarts worden. Het betere werk'

Op 10 oktober is de OVAL-campagne ‘Bedrijfsarts worden. Het betere werk’ van start gegaan. Tien ambassadeurs vertellen tien weken lang over hun opleiding en hun werk als bedrijfsarts. Van maandag 21 tot en met 25 november staat onze collega Leonie Mooyman, bedrijfsarts in opleiding bij Arbo Unie, centraal als ambassadeur voor deze campagne.

Ambassadeur Leonie Mooyman

We zijn er trots op dat ze deze week een inkijkje geeft in haar werkweek. Ze schrijft blogs over haar werkzaamheden en deelt de hele week berichten en foto’s via Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Leonie Mooyman: “Het vak van bedrijfsarts is enorm breed met een grote maatschappelijke relevantie. Als bedrijfsarts bewaak je dat mensen zo goed en gezond mogelijk aan het werk blijven. En daarmee dat ze kunnen meedraaien in de maatschappij. Die brede insteek vind ik een van de grootste pluspunten. Ik wil de héle mens kunnen zien, niet alleen zijn aandoening, knelpunt of handicap. Het gaat mij juist om de vraag hoe iemand, ondanks de aanwezigheid daarvan, zo goed mogelijk kan blijven functioneren. Die benadering zorgt meteen voor enorme variatie. Daarom heb ik gekozen voor dit prachtige beroep. En ben ik met trots ambassadeur van de OVAL-campagne die meer mensen voor het vak probeert te interesseren.” Lees hier haar eerste blog voor de campagne.

Campagnewebsite

OVAL is een van de initiatiefnemers van deze campagne. Vanuit de branche wordt er via de website en op social media veel aandacht besteed aan de campagne. Op deze campagnewebsite www.bedrijfsartsworden.nl kun je alle informatie vinden. Bekijk vooral ook de pagina van onze ambassadeur Leonie Mooyman.

Geïnteresseerd in het vak bedrijfsarts?

Arbo Unie biedt zowel ervaren bedrijfsartsen als basisartsen die de opleiding tot bedrijfsarts overwegen een uitdagende werkomgeving. Een veelzijdige baan vol afwisseling, waarin je je optimaal kunt (blijven) ontwikkelen. En met volop ruimte om je kennis en ervaring te verbreden of te verdiepen. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijarbounie.nl

Deel deze pagina

Terug naar nieuwsoverzicht