Week van de werkstress
.
  1. Week van de werkstress

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren

Hoe staat het met werkstress in jouw organisatie? Tijdens de 5e editie van de Week van de Werkstress (12 t/m 15 november 2018) was er weer volop aandacht voor beroepsziekte nummer 1. Onze kennis deelden we onder meer in een webinar van Prof. dr. Willem van Rhenen, Chief Health Officer van Arbo Unie.

Ga naar Persbericht

Bekijk het webinar

'Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren'. Beoordeeld met een 8,9!

WillemVanRhenen-1010564 250px

Prof. dr. Willem van Rhenen

Chief Health Officer Arbo Unie

"Werkstress is vaak een gevolg van te weinig steun, te weinig autonomie of een gebrek aan competenties."

 

Lees het artikel in Trouw

Antwoord op al je vragen over werkstress

Vragen aan… Prof. dr. Willem van Rhenen over werkstress. Hij beantwoordt vragen van deelnemers aan het webinar “Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren”.

Lees hier zijn antwoorden

Ontdek onze oplossingen tegen werkstress

Haal onnodige stressoren uit de werkprocessen en voeg energie toe. Versterk de mentale veerkracht van werknemers. Dat is de beste remedie tegen te veel werkstress. We helpen werknemers om grip op hun leven en werk houden. Hoe zij gezond en vitaal blijven door de eigen belastbaarheid te kennen en te bewaken. Daarvoor trainen we leidinggevenden om hun team(s) te begeleiden. En helpen we individuele medewerkers met training en begeleiding.

Kies de beste oplossing!

Jan van den Hoogen 650x400px

Jan van den Hoogen

Arbeids- en organisatieadviseur 

Aan de slag met je mentale veerkracht

We vragen veel van onszelf en van elkaar. Ambitie en druk op je werk, de rol als partner en ouder en daarbij onvoldoende tijd voor jezelf. Dit vraagt om veel mentale veerkracht. Waar zit jouw energiebron en hoe hou je balans.

Meer over mentale veerkracht