Week van de werkstress
.
  1. Week van de werkstress

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren

Hoe staat het met werkstress in jouw organisatie? Tijdens de 5e editie van de Week van de Werkstress (12 t/m 15 november) is er weer volop aandacht voor beroepsziekte nummer 1. Wij delen in deze week graag onze kennis met een webinar op maandag 12 november van 12.00 tot 13.00 uur door Prof. Dr. Willem van Rhenen Chief Health Officer van Arbo Unie. En proef alvast van onze aanpak met een lunchworkshop 'Mentale Veerkracht'.

Aanmelden webinar

'Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren'

WillemVanRhenen-1010564 250px

Dr. Willem van Rhenen

Chief Health Officer Arbo Unie

"Werkstress is vaak een gevolg van te weinig steun, te weinig autonomie of een gebrek aan competenties."

 

Meer weten

Webinar

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren. Ontdek in dit webinar wat de grootste misvattingen zijn over werkstress. Plus wat je als werkgever echt anders kan doen om werkstress te verlichten. Prof. Dr. Willem van Rhenen, Chief Health Officer van Arbo Unie, presenteert een aanpak die echt zoden aan de dijk zet. Een intrinsieke aanpak met een andere kijk die voor oplossingen zorgt. Nieuwsgierig?

Meld je aan!

Lunchworkshop

Mentale veerkracht is de belangrijkste remedie tegen werkstress. Maar hoe versterk je de mentale veerkracht, zowel bij jezelf als bij je werknemers? Tijdens een energieke bijeenkomst met collega’s krijg je een introductie op dit thema, ervaar je hoe jij hier zelf mee omgaat en gaan we praktisch aan de slag met de eerste stappen naar het versterken van je veerkracht. Een luchtig programma met een serieus onderwerp. Verras jouw organisatie en je collega’s met een interactieve lunchworkshop van maximaal 2 uur. Speciale actie voor de Week van de Werkstress: eenmalig voor 25 euro per persoon. Interesse?

Meld je aan!

 

Jan van den Hoogen 650x400px

Jan van den Hoogen

Arbeids- en organisatieadviseur 

Aan de slag met je mentale veerkracht

We vragen veel van onszelf en van elkaar. Ambitie en druk op je werk, de rol als partner en ouder en daarbij onvoldoende tijd voor jezelf. Dit vraagt om veel mentale veerkracht. Waar zit jouw energiebron en hoe hou je balans.

Meer over mentale veerkracht