Werkgevers

Mensen een leven lang optimaal laten werken; op een veilige, gezonde en productieve manier. Dat is waar de professionals van Arbo Unie voor staan. Of u daar een bedrijfsarts, gz psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeids- en organisatieadviseur, fysiotherapeut, veiligheidskundige, arbeidshygiënist of ergonoom voor nodig hebt. Alle specialisten hebben we in huis. Dat betekent doeltreffende, korte lijnen naar de juiste kennis om uw organisatie succesvol te maken.

Optimaal Werken

U kunt met ons de beste omstandigheden creëren om werknemers, vast of flexibel, optimaal te kunnen laten werken. Daarom werken we vooral aan het vóór zijn van eventuele klachten. Door te kijken naar een veilige werkomgeving, de juiste belasting en belastbaarheid en fysieke en mentale fitheid. Is uitval niet helemaal te voorkomen, dan begeleiden wij medewerkers met een adequate re-integratie-aanpak samen terug naar werk. Door te kijken naar de mogelijkheden, in plaats van naar onmogelijkheden. Met leidinggevenden in een prominente rol.

Samen aan de slag

Optimaal Werken doen we als moderne, landelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg voor ruim 1,2 miljoen werkenden bij meer dan 12.000 organisaties in uiteenlopende branches. Wij gaan ook graag met u aan de slag. Kijk op deze site naar de mogelijkheden of maak gelijk een afspraak.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee