Dienstverlening

Ik wil mijn RI&E laten toetsen, waar kan ik dit aanvragen?

Voor vragen over Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E), werkplekonderzoeken, duurzame inzetbaarheid en zaken die met arbeidshygiëne en veiligheid op de werkvloer te maken hebben? Neem dan contact op met ons RISK-team via 088-272 60 25.

Ik wil graag meer informatie over de inzet van de psycholoog/bedrijfsmaatschappelijk werker ontvangen. Kan ik mijn medewerker hiervoor aanmelden?

De afdeling interventies zet onderzoek en gerichte interventies in om de voortgang van het re-integratieproces van medewerkers te vergroten. Bel voor meer informatie: 088 272 61 50 of mail naar: interventies@arbounie.nl

Komt een traject bij de psycholoog in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering?

In sommige gevallen kan een deel van de kosten vergoed worden door de zorgverzekering. Voorwaarde hiervoor is o.a. een verwijzing van een (bedrijfs)arts, akkoord van de werknemer en een akkoord van de zorgverzekering.

Waar kan ik een afspraak maken voor keuringen of vaccinaties?

Bij Arbo Unie kun je direct online afspraken maken voor een rijbewijs-, duikers-, brandweer-, bodemsaneringskeuring of vaccinatie. Via het portaal ‘mijn afspraken’ zie je in één oogopslag welke data en tijdstippen beschikbaar zijn voor keurings- en vaccinatieafspraken.

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen, waar kan ik dit aangeven?

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee