Werknemers aan de slag

De langste tijd van je leven ben je aan het werk. Daarom vinden wij het belangrijk dat je optimaal je werk kunt doen. Wij richten ons liever op gezondheid dan op ziekte. Daarom kijken wij waar we 'werken' kunnen verbeteren. Want zo zorgen wij ervoor dat jij gezonder en prettiger kunt werken.

Wij ondersteunen werknemers om te werken aan hun veiligheid, gezondheid en productiviteit. Je blijft Optimaal Werken doordat wij met bijvoorbeeld fitheidsarmbandjes samen inzicht verkrijgen waar je iets kunt verbeteren. En ook door coaching of talentontwikkeling helpen wij je de uitdaging in je werk te behouden.

Wanneer je op een gezonde manier werkt, kan je jezelf in een maatschappij die vraagt om zelfredzaamheid staande houden. En wanneer werken prettig is, kan je optimaal gebruik maken van al je talenten. Tot aan je pensioen, of als je wilt misschien nog wel veel langer.

 

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee