Ik ben aan de slag

Wie gezond aan de slag is wilt dit graag zo houden. Om het beste uit je jezelf te halen is het belangrijk dat je vitaal bent. Thuis en op de werkvloer.

De een beweegt al voldoende, maar wil stoppen met roken. De ander vindt het moeilijk om werk en privé gescheiden te houden. Hoe dan ook is het blijven werken aan je eigen gezondheid belangrijk. Je kunt hier zelf veel in betekenen, maar Arbo Unie ondersteunt. Dit doen we door het aanbieden van diverse workshops, gesprekken, coachingstrajecten en complete vitaliteitsevents.

Maar gezondheid zit niet alleen van binnen. Ook de omgeving werkt eraan mee. Een gezonde werkplek is hierbij essentieel. Bij Arbo Unie proberen we daarom klachten te voorkomen in plaats van te behandelen. Met bijvoorbeeld RSI preventie, maar ook met keuringen die je gezondheid nauw in de gaten houden. Zo zorgen we er samen voor dat  je aan de slag kunt blijven.

Om de website van Arbo Unie goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

werk in uitvoering contact
Mag ik je wat vragen?

Sluit onze site goed aan op jouw wensen? We horen graag wat je ervan vindt door deze korte vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd.

Ja  Nee