Monitor-thuiswerken-verloopvulling-1440x420px

Monitor thuiswerken

 

Download de thuiswerk challenge

Monitor Thuiswerken: in verbinding met thuiswerkende collega's

Thuiswerken vraagt om een andere manier van (samen)werken binnen uw organisatie. Door het werken op afstand mist een leidinggevende de gebruikelijke signalen van de medewerkers. De Monitor Thuiswerken geeft je houvast om teams gemotiveerd en optimaal inzetbaar te houden.

De Monitor Thuiswerken zorgt ervoor dat je grip houd op de mentale veerkracht van je medewerkers, zodat er ook tijdig bijgestuurd kan worden.  Het is belangrijk om goed zicht te houden over de situatie van alle teamleden, de signalen van disbalans te krijgen en in het team afspraken en acties te maken en te evalueren. 

Medewerkers krijgen praktische adviezen over het werk, de privésituatie en hun persoon in relatie tot de situatie van thuiswerken. Leidinggevenden ontvangen vrijwel direct een overall groepsrapportage met daarin per aspect de gemiddelde score, de hoogste en laagste score en de behoeften van de deelnemers. 

Resultaat? Leidinggevenden hebben een helder beeld van de effecten dat thuiswerken heeft op de medewerker en de sociale samenhang in het team. Het geeft een mooi startpunt voor een verbindende dialoog in en met het team.

Direct een prijs opvragen?

Meer grip op mentale gezondheid en sociale verbinding van je medewerkers.

Thuiswerk challenge

Opdrachten om gezond en prettig thuis te werken

Thuiswerk challenge versie 2-200px

Download de thuiswerk challenge

Je teams gemotiveerd en optimaal inzetbaar houden?

Wij bieden je organisatie graag houvast met de Monitor Thuiswerken.

Vraag een offerte aan

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media