arbounienlthuiswerken 1440x420

Hybride werken

Vraag een offerte aan

Veel bedrijven bereiden zich voor om terug naar kantoor te gaan. Voor sommige medewerkers een heerlijk vooruitzicht terwijl anderen er juist tegenop zien. Hoe gaat het nieuwe werken er in het echt uitzien? Gaan we alleen voor vergaderingen naar kantoor of is het juist het samenwerken een reden om naar kantoor te gaan? Wie bepaalt dit? En hebben medewerkers hier zelf nog een stem in? 

Waar moet je aan denken bij hybride werken?

Met het hybride werken gaan ook de arbeidsomstandigheden er anders uitzien. Thuiswerkplekken worden officiële werklocaties. Als werkgever ben je verplicht ervoor te zorgen dat ook de thuiswerkplek een veilige omgeving is. Dit kan betekenen dat je de Risico-inventarisatie en evaluatie moet aanpassen. Wist je dat 40% van de RI&E’s niet voldoet aan de inspectienorm van de SZW? Wil jij ervoor zorgen dat je ook met hybride werken blijft voldoen aan de inspectienorm? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan om een toetsing te laten doen door een kerndeskundige. 

 

 

Infographic: Werken in 2025

De coronacrisis heeft de manier waarop we werken veranderd. Zeker voor mensen met een kantoorbaan. Hoe ziet de toekomst eruit? En onze werkdagen en werkplekken? We nemen in kijkje in de toekomst.

  Werken in 2025-200px

 

Webinar Binden en boeien in het hybride tijdperk

Foto Anita en Annoek-1900x600px

In dit Arbo Unie webinar gaan onze adviseurs met je in gesprek over het binden en boeien van werknemers in het hybride tijdperk. Ze vertellen je onder meer hoe je samen passende en concrete afspraken maakt over het hybride werken, en wat daarin centraal zou moeten staan. Daarnaast gaan onze adviseurs ook in op jouw eigen vragen, bijvoorbeeld over het toenemende verloop en de beschadigde sociale cohesie. Wil je ook meer inzicht over het binden en boeien in het hybride tijdperk?

Download de presentatie van dit webinar via de button hieronder.

Wil jij ervoor zorgen dat je ook met hybride werken blijft voldoen aan de inspectienorm?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan om een RI&E toets te laten doen door een kerndeskundige. 

Vraag een offerte aan

Onze blogs over hybride werken

Hoe werken we in de toekomst?

De coronacrisis heeft de manier waarop we werken drastisch veranderd. En het ziet ernaar uit dat we niet meer helemaal teruggaan naar hoe het was, zeker niet voor iedereen met een kantoorbaan. Hoe wordt het wel? Hoe zien onze werkdagen en werkplekken er over vijf jaar uit? Een kijkje in de glazen bol van Erwin Speklé, ergonoom bij Arbo Unie.


Versie 2Thuiswerken 200px

 

Naar een nieuwe manier van werken

De wereld van werken is veranderd. Niet alleen zijn we door de coronapandemie meer thuis aan het werk, ook raken werk en privé steeds meer vermengd. Bovendien is het werk zelf en de manier waarop dit wordt uitgevoerd vaak – blijvend - veranderd. Dit vraagt andere competenties van je medewerkers en een andere manier om het werk te organiseren. Veel organisaties zijn hiermee al aan de slag en waar moet je aan denken?

Werken in een nieuwe werkwereld 200px

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media