arbounienlwerknemer 1440x560

 

Lekker in je vel

Blijf fit voor de job

"Arbo Unie: Lekker in je vel"

Arbo Unie bevordert de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maakt organisaties daarmee succesvoller. We willen bereiken dat mensen lekker in hun vel zitten door de veiligheid en omstandigheden waarin en waaronder mensen werken te verbeteren. Dit zorgt voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven. Ieder label draagt hier vanuit haar eigen invalshoek en specialisme aan bij.

Meer weten

Merken-vrij-juiste-versie

Meer weten over je afspraak?

Klik hier

Bekijk onze locaties

Advies nodig?

088 272 68 00

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Onze huidige dienstverlening

  • Naast onderstaande activiteiten ontvangen we weer beperkt mensen op onze locaties. Onze professionals geven aan of een afspraak op een locatie kan plaatsvinden.
  • De activiteiten van Keuringen (beroeps gebonden), PCR (snel) testen, Port Health Centre en fysiotherapie, revalidatie en specialistische zorg bij BeLife vinden doorgang op locatie.
  • De beroeps gebonden keuring blijft plaatsvinden op locatie. Ben je uitgenodigd voor een afspraak? Plan deze dan in via mijnafspraken.nl.
  • Voor handelingen waarbij we de 1,5 meter niet kunnen handhaven, is een mondkapje verplicht. Als je bij ons op locatie komt, moet je zelf een mondkapje meenemen.
  • Kom je naar één van onze locaties maar heb jij of een van je huisgenoten klachten, blijf dan thuis en plan je afspraak op een ander moment.
  • Raadpleeg van te voren het protocol van het RIVM via deze pagina.

Meer informatie

San Oeij 650x400px

San Oeij

Bedrijfsarts

Er is volop winst te behalen door te werken aan preventie

Investeren in preventie bij werknemers met een verhoogd risico op uitval, verdient zich terug in hogere productie en levert bovendien meer werkplezier op. Iedereen krijgt er duurzame energie van!

Meer over duurzame inzetbaarheid

Nieuws

Volg ons op social media