1. Nieuws

Nieuwsoverzicht

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.


4 tips voor werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn op het werk, we spenderen hier ook veel tijd. Het is daarom belangrijk dat je een baan hebt waar je energie van krijgt. Hieronder vind je een aantal tips om je werkgeluk te vergroten.

Digistress!

Smartphones, - watches, tablets, laptops, ze maken ons leven en werk makkelijker. Toch komen we er meer en meer achter dat er ook een grote keerzijde is: de continue prikkels die ervan uitgaan vreten onze aandacht. Overbelasting van het brein en zelfs burn-out liggen op de loer. Hoe keren we het tij?

Hoe vol stromen de kantoren straks (en wat als alleen de jonkies terugkomen)?

Waarschijnlijk kunnen we vanaf 20 september weer met z’n allen naar kantoor. Werkgevers en werknemers bereiden zich voor op pendelen tussen zolderkamer en werkplek. Nu maar hopen dat ook de seniors hun gezicht laten zien.

Arbo Unie benadrukt belang leefstijl met Lekker in je vel campagne

Iedereen weet dat voorkomen beter is dan genezen. Toch is er te weinig aandacht voor hoe leefstijl kan bijdragen aan gezondheid en daardoor aan de inzetbaarheid van werkenden, vindt Arbo Unie. Daarom lanceert Arbo Unie de campagne Lekker in je vel, om werkgevers te helpen inzicht te krijgen in het bevorderen van een gezonde leefstijl en het voorkomen van leefstijlziekten voor hun medewerkers. De campagne gaat vandaag van start.

Arbo Unie benoemt Jan de Rooij tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen

Op voordracht van de Raad van Commissarissen heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Arbo Unie op 10 juni 2021 ingestemd met de benoeming van Jan de Rooij RA tot lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier jaar. Hij volgt daarmee Walter Wolfs op die na een maximale zittingstermijn van acht jaar per 10 juni 2021 is teruggetreden. Hij heeft sinds 13 september 2013 deze functie met grote betrokkenheid vervuld.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media

Nog meer nieuws