Werken bij verloopvulling 1440x420px

Werken bij Arbo Unie: daar word je beter van

Bekijk de film

Werken bij Arbo Unie

Mensen een leven lang optimaal laten werken. Veilig, gezond en productief, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Dat is waar Arbo Unie voor staat. Wij zijn een team van gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg dat organisaties vooruitbrengt. 

Met een sterke focus op preventie, een multidisciplinaire aanpak en een breed dienstenaanbod. Landelijk opererend, maar dankzij sterke regionale binding toch altijd persoonlijk en dichtbij.

Onze nieuwste vacatures

Medewerker (Finance) helpdesk mkbasics.nl

  • Rotterdam - Erasmusstaete
  • mkbasics.nl
  • 36

Casemanager Rotterdam

  • Rotterdam - Erasmusstaete
  • mkbasics.nl
  • 36

Verpleegkundige bedrijfsgezondheidszorg regio Rijswijk

  • Rijswijk
  • Verzuim
  • 32 - 40 uur
Saskia Vollema 650x400px

Saskia Vollema 

Ervaren bedrijfsarts

Dit werk verbreedt je blik op
de wereld 

"Mijn baan biedt me zó veel variatie. Neem alleen al deze week: natuurlijk houd ik spreekuur en voer ik keuringen en periodieke medische onderzoeken uit. Maar ik lever ook een bijdrage aan een aanbesteding. Schuif aan in een sociaal-medisch team en bij een MT-sessie van een klant. Heb overleg met een medisch adviseur voor de scheepvaart. En ik bezoek een ict-afdeling, om te bekijken wat ze met onze adviezen over ergonomie hebben gedaan."

Lees meer over de werkdag van Saskia Vollema

 

Geef je op voor een meeloopdag!

Ben jij een (ervaren) bedrijfsarts of student geneeskunde en wil je meer weten over werken bij Arbo Unie? Wij ontmoeten jou graag. Je bent van harte welkom om een dagje mee te lopen met onze bedrijfsarts of in gesprek te gaan met onze experts.

Geef je op

Foto Anjelica Boogert 420px

Anjelica Boogert

Bedrijfsarts in opleiding

Wat maakt mijn werk boeiend, vraag ik mij regelmatig af.

"Naast de grote veelzijdigheid van dit vak, zoals de variatie aan ziektebeelden, de diversiteit van functies (bijvoorbeeld van fabrieksmedewerker, tot directeur tot leerkracht), is het interessant hoe verschillend mensen omgaan met hun ziekte of aandoening. Maar ook wat hun drijfveren en motieven zijn en hoe werkgevers hier mee omgaan. Daarin kan ik als bedrijfsarts het verschil maken."

Lees meer in de blog van Anjelica Boogert