1440 x 420 Afbeelding header - Werken in Zeeland2

Lekker in je vel bij Arbo Unie

Alle vacatures Vacatures in Zeeland

Waar ben je in geïnteresseerd?

Waar wil je werken?

Arbo Unie heeft een aantal dochterorganisaties, ook wel labels genoemd. Elk label heeft een eigen invalshoek en specialisme die bijdraagt aan de vitaliteit en gezondheid van werkend Nederland. In totaal heeft Arbo Unie zes labels: Mkbasics.nl, BeLife, Kr8werk, Verbanen, Halo, en Porth Health Centre.

MkbasicsnllogowerkenbijlabelsBeLife-logo-werken-bij-labelsKr8werk-logo-werken-bij-labelsVerbanen-logo-werken-bij-labelsHalo-logo-werken-bij-labelsPort-Health-Centre-logo-werken-bij-labels

Lekker in je vel programma

Vitaliteit en gezondheid vinden we belangrijk. Het Lekker in je vel programma stimuleert je met allerlei programma’s voor teams en individuen. Denk aan workshops over bijvoorbeeld slaap, voeding, beweging en mentale veerkracht. Je krijgt van ons ook extra uren om hieraan mee te doen.

Video werken bij Arbo Unie | Lekker in je vel

Still 3 werken bij video

ARBO-2101 Webheaders_1440x420_V01b2

Daphne Spijker

Verpleegkundige

Bij Arbo Unie heb ik zelf de regie over mijn werk-privé balans”

Alle vacatures

Blijven ontwikkelen

Bij Arbo Unie staat jouw groei en ontwikkeling nooit stil. Daarom bieden we allerlei opleidingsmogelijkheden vanuit onze Academy. Zowel voor inhoudelijke als voor persoonlijke groei.
Werkenbij-hybride-werken-1000px

Hybride werken

Vind je het belangrijk om jouw eigen tijd in te delen? Bij Arbo Unie werken we hybride. dat betekent een combinatie tussen werken op locatie en vanuit thuis. Dit heeft zo z’n voordelen: het geeft jou meer autonomie en regelruimte. Ook draagt het bij aan het reduceren van onze footprint.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris met laptop en telefoon. Maar er zijn ook mooie extra’s, zoals bijvoorbeeld het Lekker in je vel programma.
Thuiswerkplek
Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

We werken hybride. Zo verminderen we onze CO2-voetafdruk en zorgen we voor een betere mobiliteit en werk-privébalans. Daarnaast dragen we bij aan de inrichting van je werkplekinrichting en ontvang je een thuiswerkvergoeding.
De mobiliteitsapp
De mobiliteitsapp

De mobiliteitsapp

Iedere medewerker krijgt een mobiliteitskaart. Met de kaart en de app kun je eenvoudig je (openbaar vervoer) reizen en parkeerkosten betalen en eenvoudig je thuiswerkvergoeding declareren. Mocht je functie daarom vragen, dan ontvang je ook een leaseauto. Wel elektrisch of hybride, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Fietsregeling
Fietsregeling

Fietsregeling

We stimuleren dat je lekker beweegt. Fietsen naar het werk levert je dan ook echt wat op. Zo kun je al fietsend in drie jaar sparen voor je nieuwe fiets. Ook als je niet naar je werk kunt fietsen, kun je gebruikmaken van de fietsregeling.
Gezond werken
Gezond werken

Gezond werken

Lekker in je vel vinden we belangrijk. Mentaal en fysiek.  Zo krijg je extra uren om hiermee aan de slag te gaan. En op al onze locaties kun je gebruikmaken van een bureaufiets of een zit/sta bureau.
Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

In het kader van het MVO beleid krijgt iedere medewerker vanuit de cao de mogelijkheid om acht uur vrijwilligerswerk per jaar te doen in het domein van Arbeid en Gezondheid.
Arbo-Unie-onboarding-app-560x360px

Onboarding app

Een warm welkom

Zodra je de arbeidsovereenkomst tekent heten we je direct welkom met de onboarding app. Een omgeving bomvol nuttige informatie om enthousiast en voorbereid van start te gaan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wist je dat.. We voor elke nieuwe medewerker een boom planten in het Arbo Unie bedrijfsbos? Arbo Unie werkt vanuit een maatschappelijke opdracht aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is daarmee onderdeel van onze bedrijfsmissie en zit in het hart van onze organisatie. 

Werkenbij-jong-arbo-unie-1000px

Jong Arbo Unie

Ben je 35 jaar of jonger?

Sluit je dan aan bij Jong Arbo Unie. Het is een community en platform binnen Arbo Unie waarbij plezier, verbinding en ontwikkeling van jonge collega’s centraal staat.

Alle vacatures

Werken bij blogs

Podcast - Martijn

Ontmoet Martijn : Arts in opleiding tot bedrijfsarts bij Arbo Unie

Beluister de podcast

 

ARBO-Balk feiten-cijfers_1440x241px_V01_Wit