Banner51440x420pxHybrideWerken

Hybride werken bij Arbo Unie

Alle vacatures

  1. Hybride werken

Een combinatie van thuiswerken en werken op locatie

Bij Arbo Unie werken we hybride, een combinatie van thuis en op locatie. Hybride werken is niet alleen beter voor de natuur, het vergroot ook onze flexibiliteit en scheelt veel reiskilometers en tijd. Dat heeft ook zo z’n voordelen: op locatie ontmoet je jouw collega's en thuis kan je gefocust aan het werk. Dit geeft je bovendien ook meer autonomie en regelruimte.

Alle vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Werkenbij-thuiswerken-1000px

Thuiswerkplek

Met plezier en energie werken

Een gezonde thuiswerkplek is voor ons essentieel, dus we ondersteunen je bij het inrichten ervan. Je  krijgt van ons een vast budget om een optimale thuiswerkplek te creëren. Zo kun jij met plezier en energie werken.

 

Verbinding

Als je werkt in een organisatie die bij je past, kun je in je kracht staan en dus lekker in je vel zitten. In verbinding blijven met je collega’s hoort daar ook bij. Daarom ontmoeten we elkaar regelmatig en organiseren we leuke en inspirerende activiteiten.

Inwerktraject

Tijdens je eerste weken bij Arbo Unie staat kennismaken centraal. Zowel met je nieuwe collega’s als met de organisatie. Zo voel je je snel thuis en kun je goed van start. Jouw inwerktraject in een notendop:

  • Direct na het teken van je overeenkomt krijg je toegang tot onze onboarding app
  • Op je eerste werkdag ontvangen we je op ons hoofdkantoor in Nieuwegein en heten we je persoonlijk welkom, ontvang je je laptop en telefoon en ga je op de foto
  • Je start met een inwerkprogramma en krijgt begeleiding vanuit het team waarin je gaat werken
  • Je doet mee aan uitgebreide onboarding driedaagse waarin je de hele organisatie leert kennen en andere nieuwe collega’s ontmoet
  • ‘Krachtig van start’ dag: een echte belevingsdag in het teken van lekker in je vel zitten
     
Arbo-Unie-onboarding-app-560x360px

Onboarding app

Een warm welkom

Zodra je de arbeidsovereenkomst tekent heten we je direct welkom met de onboarding app. Een omgeving bomvol nuttige informatie om enthousiast en voorbereid van start te gaan.

Blikopeners

We zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen. Om te blijven vernieuwen is ook een flinke dosis inspiratie onmisbaar. Ieder kwartaal organiseren we inspiratiesessies voor alle medewerkers: Blikopeners. Tijdens Blikopeners gaan we met alle collega’s op ontdekkingsreis en brengen we inzichten vanuit de buitenwereld naar binnen. Interessante sprekers nemen ons elke inspiratiesessie mee in een actueel onderwerp.

Werkenbij-atp-functieblokje-1000px

Laura Tuijl

Bedrijfsarts in opleiding

Wat mij meteen aansprak, is hoe gevarieerd dit vak is. Als bedrijfsarts krijg je medisch gezien alles langs in je spreekuur en je kan je echt verdiepen in de mensen met wie je te maken hebt.

Lees meer in de blog van Laura Tuijl