Werkenbij-banner-AO-1440x420px

Arbeids- en organisatieadviseur
bij Arbo Unie

Alle vacatures

  1. Werken bij
  2. Preventie en inzetbaarheid
  3. Arbeid en Organisatie adviseur

Bouwen aan veilige en productieve werkomgevingen

Geloof jij ook dat vitaliteit bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid? Als Arbeid & Organisatie adviseur ben je een van onze kerndeskundigen, die samen met de bedrijfsarts, de arbeidshygiënist en de veiligheidskundige zorgt voor vitale medewerkers bij onze opdrachtgevers. Jouw inhoudelijke focus ligt op het vergroten van het werkplezier, het voorkomen en verlagen van te hoge werkdruk en preventie van ziekteverzuim.

Jij werkt in een multidisciplinair team samen met onder andere bedrijfsartsen, psychologen, arbeidsdeskundige en bedrijfsmaatschappelijk werkers. Hierdoor kun je snel schakelen en ondersteun je organisaties (onze klanten) bij een juist verzuim- en preventiebeleid.

Onze lekker-in-je-vel aanpak

Als Arbeid & Organisatieadviseur heb je een belangrijke rol in het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zit daardoor lekker in z’n vel. Dit willen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. Bij Arbo Unie kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Alle vacatures

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Werkenbij-A-ElZarow-AO-1000px

Ammar El Zarow

Arbeid- en organisatieadviseur

Ik krijg de vrijheid om zelf aan te geven waar ik me graag mee bezig houd. Ook bepaal ik zelf hoe ik tot een goed advies kom. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen kracht en achtergrond.

Lees meer in de blog van Ammar El Zarow