Bedrijfsarts bij Arbo Unie: omdat je samen sterker staat dan alleen

“Wat mijn baan boeiend maakt is vóór alles het partnerschap. In de eerste plaats ten opzichte van werknemers en leidinggevenden: door hen te adviseren en te begeleiden, draag ik eraan bij dat mensen een leven lang gezond en veilig kunnen werken. En dat ze daarbij het beste uit zichzelf kunnen halen. In die zin sta je als bedrijfsarts echt middenin de samenleving, want werk verschaft mensen veel meer dan alleen een inkomen. Het is ook een deel van hun identiteit en hun gevoel van eigenwaarde.”

Kennis bundelen

“Tegelijkertijd ben ik natuurlijk niet de enige die hierbij zijn kennis en kunde inbrengt. De kracht van Arbo Unie is juist dat alle mogelijke disciplines bij elkaar komen en samenwerken. Ik ben dus net zo goed de partner van de psycholoog en de arbeids- & organisatiedeskundige. Of van iedere andere collega-professional waar de situatie van de cliënt of klant om vraagt. Door onze kennis te bundelen, zijn we in staat grote organisaties te bedienen en meervoudige, complexe vraagstukken op te pakken. Samen sta je zoveel sterker dan alleen.”

Spilfunctie

“Het mooie van de positie van bedrijfsarts is dat je van nature een spilfunctie hebt binnen deze samenwerking. Arbo Unie geeft je alle ruimte om die rol op te pakken. Tegelijkertijd krijg je volop kansen om je eigen interesses te volgen. Zo kon ik me verdiepen in multidisciplinaire samenwerking bij de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Die specialisatie maakt me als gespreks- en overlegpartner vervolgens weer interessanter voor anderen.”

Solliciteer nu

Bekijk onze openstaande vacatures.
Rob Peters 650x400px

Rob Peters

Bedrijfsarts

Samen sta je zoveel sterker dan alleen
  • Is bedrijfsarts
  • Focust op: multidisciplinaire samenwerking bij de bevordering van duurzame inzetbaarheid
  • Werkt bij Arbo Unie sinds: 1996
  • Heeft ervaren: “Onze kracht is dat alle disciplines samenwerken” 
 

Meer weten?

Bekijk onze vacatures

Wil jij ook graag werken bij Arbo Unie? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Arbo Unie als werkgever

Wil je graag sparren met andere professionals? Ervaar het plezier van gedreven samenwerken.

Werken als bedrijfsarts

Wil jij je ook continu blijven ontwikkelen? Arbo Unie biedt je een veelzijdige baan als ervaren bedrijfsarts of basisarts die de opleiding tot bedrijfsarts volgt.

Rob Peters Video 1600x420

Bekijk hier de werkdag van onze bedrijfsarts Rob Peters