Nieuwe foto dame met bril verloopvulling 1440x420px

'Mensen echt zien opknappen, dat geeft mij zoveel voldoening'

  1. GZ Psycholoog

Werken als GZ Psycholoog bij Arbo Unie, iets voor jou?

Werken als GZ Psycholoog bij Arbo Unie, een uitdagende en veelzijdige baan. In de huidige 24-uurs economie is het voor werknemers soms lastig om in balans te blijven. Als GZ psycholoog krijg je vaak te maken met dergelijke vraagstukken. 

Vind jij het ook interessant om bij uitval of dreigende uitval, je te verdiepen in de situatie en te onderzoeken wat er aan de hand is? En hoe je dit het beste kan aanpakken? Je betrekt collega’s uit verschillende disciplines bij de aanpak. Deze multidisciplinaire aanpak hebben we hoog in ’t vaandel bij Arbo Unie. We geloven in het bundelen van ál onze krachten. 

Naast psycholoog ook adviseur 

Werken als psycholoog bij Arbo Unie betekent dat je als adviseur met allerlei organisaties in gesprek gaat over psychologische vraagstukken. Arbo Unie biedt daarbij diverse diensten en hulpmiddelen om als GZ psycholoog krachtig je werk uit te oefenen. 

Wil je een dagje meelopen met een ervaren GZ psycholoog van Arbo Unie?

Meld je aan 

Wil je vrijblijvend in gesprek? Neem dan contact op met onze recruiter, Laura Podgorski, Senior Recruiter 06 52502066. of via recruitment@arbounie.nl

Meer weten

Heb je een vraag

Neem contact op met:

Laura Podgorski
Senior Recruiter
06 5250 2066
of via
recruitment@arbounie.nl

video foto Marijke Vink 1600x420px

Bekijk hier de werkdag van collega Marijke Vink

Marijke Vink Expert statement 893x632px

Marijke Vink

GZ Psycholoog

Er is veel arbeidsuitval door overbelasting

“In mijn werk zie ik dat door de 24 uurs economie en de aanhoudende versnelling, stress een zeer actueel vraagstuk is. Er is veel arbeidsuitval door overbelasting en burnout. Ik ben er van overtuigd dat er meer GZ-psychologen nodig zijn voor adequate hulp en voor preventie”.

Lees meer over de werkdag van Marijke Vink