Training tot Ergocoach

De ErgoCoach helpt jouw medewerkers bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg
van een verkeerde werkplekopstelling. Hij herkent tijdig klachten en neemt doelgerichte, preventieve acties. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor vragen over het werken met beeldschermen en adviseert hij u bij de aanschaf van kantoormeubilair.
Een van onze ervaren ergonomen leidt jouw medewerker op tot zelfstandig ErgoCoach.

Wat zijn de voordelen van de ErgoCoach?

  • Preventie: De ErgoCoach helpt uw medewerkers bij het voorkomen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling.
  • Altijd beschikbaar: Omdat de ErgoCoach een medewerker van uw eigen organisatie is, is deze altijd beschikbaar. Deze beschikbaarheid wordt alleen maar groter wanneer u besluit meerdere medewerkers deze cursus te laten volgen.
  • Financieel aantrekkelijk: U hoeft geen dure experts in te huren voor advies over werkplekopstelling. Bovendien levert de cursus een bijdrage aan het voorkomen van lichamelijke klachten, waardoor u het verzuim in uw organisatie onder controle houdt en minder risico op loondoorbetaling bij uitval van medewerkers hebt.

Extra cursusinformatie

Datum: dinsdag 10 september 2024
Prijs: 512,00 euro
Inclusief syllabus, certificaat, koffie/thee en lunch

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

Voor wie

De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

Meer informatie

De training duurt een dag en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze website www.arbounie.nl/agenda. Tijdstip van alle trainingen: 9.00-16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 512,00 excl. BTW (tarief 2024). Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk. Syllabus, certificaat, koffie/thee, lunch zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke theoretische uitleg, die direct aan de praktijk wordt gekoppeld, praktische oefeningen, goede basis om mee aan de slag te gaan en training die ik zeker zou aanbevelen.”

Belangstelling

Meld je dan aan via de button boven- of onderaan deze pagina. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Deel deze pagina

Terug naar overzicht

Event informatie

  • 10 september 2024 - 09:00 - 16:30
  • Max Euwelaan 72, 3062 MA Rotterdam
  • Training

Inschrijven voor deze training

Heb je interesse in deze training;

Meld je aan