Polshoogte

  • Innovatief programma met fitheidsbandjes en coaching
  • Slaap, stress, beweging en/of voeding
  • Zicht op voortgang werkt aanstekelijk

We weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten, beter presteren en optimaal inzetbaar zijn. Hoe stimuleer je dat op een positieve manier? Het programma Polshoogte ondersteunt je organisatie optimaal om werknemers op een moderne manier in beweging te krijgen.

Elke deelnemer krijgt een fitheidsarmband die hartslag, beweging en slaap meet. Deze armband is gekoppeld aan een digitaal coachingsplatform, waar elk individu direct de voortgang kan bekijken. In combinatie met de juiste individuele - of groepscoaching levert dit plezier én zichtbaar resultaat op. 

Arbo Unie heeft vijf varianten ontwikkeld. Of je nu gaat voor teambuilding, het in beweging krijgen van bepaalde risicogroepen of een andere vitaliteitsdoelstelling.

Vraag offerte aan

Direct een prijs opvragen?

Gezonde en fitte werknemers zijn langer inzetbaar en presteren beter.

Liever een expert spreken?

Bel met onze experts

088 272 68 00

Ma t/m vr van 8.00-17.00 uur

Gebeld worden

Bel-mij-terug

We bellen terug wanneer het jou uit komt!

Stuur een bericht

informatie@arbounie.nl

Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Klantstatement Asito 1000x420px gedr
logo asito 200px
Ik had het idee dat ik al vrij gezond leefde. 

Werken aan duurzame inzetbaarheid voor het hele team begint met bewustwording bij de leidinggevenden.

F. van der Kamp, Manager Noord NL Asito

Lees meer

Zo werkt het Polshoogte programma

Gedurende 12 weken werkt een team intensief samen met een ervaren vitaliteitscoach. Polshoogte daagt deelnemers uit tot het stellen van persoonlijke doelen en het uitvoeren van team challenges.

Wat levert het op?

Polshoogte is het eerste programma in Nederland dat fitheidsbandjes met uitgebreide coaching en begeleiding aanbiedt. Het programma zorgt voor het doorlopend stimuleren en meetbaar maken van vitaliteit. Hierdoor kunnen medewerkers beter worden begeleid bij hun persoonlijke doelen en krijgt je organisatie concreet beeld bij de vitaliteit van je medewerkers. Je werkt op een moderne en innovatieve manier samen aan vitaliteit.

Resultaten laten zien dat 90 procent van de deelnemers zich bewuster is geworden van hun leefstijl en 55 procent geeft aan deze structureel veranderd te hebben. Zij bevelen het programma Polshoogte unaniem aan en waarderen het programma gemiddeld met een 8 en de coaching zelfs met een 8,8.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van arbo dienstverlening!

Aanmelden

Volg ons op social media

Deze oplossing helpt je misschien ook verder

Leefstijl

De BRAVO factoren zijn een effectief hulpmiddel om een gezonde leefstijl te creëren.

Preventief medisch onderzoek

Onderzoek de gezondheid van je werknemers en breng risico’s in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.

Mentale veerkracht training

Leidinggevenden leren hun werknemers te stimuleren om aan de slag te gaan met mentale veerkracht.

Veelgestelde vragen

Wat is het programma Polshoogte?
Het programma Polshoogte is een integraal Vitaliteitsprogramma, dat bestaat uit nieuwe technologie (fitheidsbandjes met ondersteunende apps), teamdynamiek bij groepssessies en de persoonlijke benadering tijdens individuele coachmomenten.
Voor wie is Polshoogte bedoeld?
Polshoogte is bedoeld voor alle medewerkers die actief aan de slag willen met hun vitaliteit en inzetbaarheid.
Hoeveel tijd kost het programma?
Het programma Polshoogte Compleet duurt drie maanden waarin vier groepssessies en vijf individuele coachafspraken plaatsvinden.
Wie levert dit product?
Arbo Unie, in samenwerking met onze dochter Fysergo.
Waaruit bestaat de programma aanpak?
Een fitheidsbandje, twee apps (Fitbit en Wellmo), vier groepssessies en vijf individuele coachafspraken.
Wat levert Polshoogte op?
De eerste resultaten laten zien dat deelnemers van Polshoogte 60% meer gaan bewegen na de start van het programma en zich 3 maanden na de start 10% vitaler voelen.
Hoe zit het met privacy?

Je data kan ingezien worden door je persoonlijke coach via de applicatie Wellmo. De data die in je Fitbit app wordt opgeslagen kun jij alleen zien.

De Autoriteit Persoonsgegevens stelt dat het verwerken van gezondheidsgegevens van hun werknemers via ‘wearables’ of fitheidsarmbandjes door werkgevers niet is toegestaan. Een uitgangspunt dat Arbo Unie onderschrijft en vanzelfsprekend borgt in haar dienstverlening. Op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 21) zijn we als onafhankelijke dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg gemachtigd om gezondheidsgegevens te verwerken. In de privacyverklaring behorend bij Polshoogte zijn we transparant over de wijze waarop we deze gegevens verwerken.

Wil je meer informatie? Bekijk de privacy statements van Arbo Unie, Wellmo en Fitbit of stel je vraag via .