arbounienlwerkgevergezondheidvitaliteit 1440x420

Corona Werkscan

 

Vraag een offerte aan

Een sterke organisatie in de 1,5 meter samenleving

Iedere organisatie krijgt ermee te maken: De 1,5 meter samenleving. Waarschijnlijk ben je al gestart met het nadenken over de praktische invulling hiervan. 

Wij kunnen organisaties helpen om hun medewerkers optimaal te laten (thuis)werken tijdens de coronacrisis en bij werkhervatting binnen de 1,5 meter samenleving. Hiervoor hebben we de Corona Werkscan ontwikkeld. Daarmee krijg je direct inzicht of de genomen maatregelen voldoen, of de veiligheidsrisico’s goed in beeld zijn en hoe het gaat met de mentale gesteldheid van je medewerkers. Maar ook de aandacht voor uw medewerkers en het management van leidinggevenden komen aan bod. 

De Corona Werkscan bestaat uit een lijst met zorgvuldig opgestelde vragen, die je online kunt invullen. Wij verwerken deze vragen in een overzichtelijke infographic, zodat je in één oogopslag kunt zien waar het goed gaat en waar zich eventuele knelpunten bevinden. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we samen de mogelijkheden voor verbetering. 

Resultaat? Inzicht in huidige situatie en de genomen beheersmaatregelen. Handvatten voor een verdere aanpak die voldoet aan alle eisen. 

Hulp nodig?

Wil jij je medewerkers optimaal laten (thuis)werken tijdens de coronacrisis en bij werkhervatting binnen de 1,5 meter samenleving?

 

Wil je direct inzicht of genomen maatregelen voldoen?

Vraag dan de Corona Werkscan aan. De werkscan bestaat uit een lijst met zorgvuldig opgestelde vragen, die je online kunt invullen.

Vraag een offerte aan

Deze oplossingen kunnen je ook verder helpen

Mentaal sterk blijven

Je medewerkers en leidinggevenden mentaal en sociaal ondersteunen om goed inzetbaar te blijven? Wij geven gericht advies op maat en online trainingen voor meer grip op mentale veerkracht van je medewerkers.

Nationale Monitor Thuiswerken

Meer grip op mentale gezondheid van en sociale verbinding met je medewerkers.

Monitor Vitale Beroepen

Voorkom mentale overbelasting van je cruciale medewerkers.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media