Rijbewijskeuring

Wil je het rijbewijs C(E) en D(E) aanvragen of verlengen? Of ben je ouder dan 70 jaar en wil je het rijbewijs verlengen? Dan is een medische keuring, om de eigen veiligheid en dat van de omgeving te waarborgen, verplicht. Ook voor het aanvragen of verlengen van een taxipas is deze medische keuring vereist.

In Nederland is een rijbewijs personenauto (B), vrachtwagen (C/CE) of autobus (D/DE) vijf jaar geldig. Bij ouderen boven de 70 jaar is de geldigheidsduur ook vijf jaar. Daarna dient het opnieuw aangevraagd of verlengd te worden.

Bent u een particulier, ZZP-er en/of betaal je zelf? Je kunt dan eenvoudig een keuring plannen in onze webshop. Telefonisch kunnen we geen afspraak maken. Klik hier voor de webshop. 

Dagelijks kiezen ruim 60 chauffeurs voor een keuring bij Arbo Unie.

Direct afspraak plannen?

Maak direct een afspraak via onze website.

Regel direct een online keuring

Plannen en wijzigen

Je kunt 24 uur per dag een afspraak maken. Een gemaakte afspraak is ook online weer te wijzigen of te annuleren. Daarnaast kun je online de vragenlijst invullen, die bij de keuring hoort, direct in het portaal. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en je kunt direct aan de slag.

Voor werknemers

Heeft je werkgever je bij ons aangemeld om zelf afspraken te plannen voor een keuring of vaccinatie? Dan ontvang je van ons een e-mail met daarin jouw persoonlijke inloggegevens.

Deze oplossing helpt je misschien ook verder

Gezondheids-check

Een health check geeft je werknemer inzicht in de leefstijl, gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s.

Preventief medisch onderzoek

Onderzoek de gezondheid van je werknemers en breng risico’s in kaart, om zo de inzetbaarheid van kwetsbare groepen te verbeteren.

RI&E

Veilig werken begint bij het (h)erkennen en beperken van de risico’s binnen je organisatie.
Met de RI&E zorg je voor een systematische aanpak.