arbounienlwerkgeverproductiviteitbetrokkenheid 1440x420

E-learning beeldschermwerk

 

Vraag de e-learning aan

  1. E-learning gezond en effectief werken

Gezond en effectief werken met de computer

Een op de vijf medewerkers krijgt last van nek en schouders bij het werken met de computer. Als een medewerker weet hoe het beste met de computer gewerkt kan worden, leidt dat tot minder uitval. 

Met de e-learning beeldschermwerk ‘Gezond en effectief werken met de computer’ ondersteunen wij jouw organisatie zo effectief mogelijk. Je medewerkers krijgen inzicht in verbeterpunten voor het inrichten van hun werkplek. En ze leren hun werk beter te organiseren en hun werkwijze eventueel aan te passen. En kunnen dit direct in praktijk toepassen.

Door online te leren worden medewerkers zicht bewust van de verschillende risicofactoren en oorzaken van klachten aan bijvoorbeeld arm-, schouder-, nek, en rug. De e-learning beeldschermwerk is effectief en kan op elke moment gevolgd worden. Het resultaat: betere arbeidsomstandigheden, hogere productiviteit, efficiency en meer plezier in het werk.

 De e-learning is te volgen in zowel het Nederlands als in het Engels.

Direct een prijs opvragen?

Je medewerkers helpen om inzicht te krijgen in de verbeterpunten voor het inrichten van hun werkplek? Vraag de offerte aan voor de e-learning beeldschermwerk.

De e-learning beeldschermwerk gezond en effectief werken met de computer aanbieden aan je medewerkers?

Wij helpen je organisatie graag.


Vraag offerte aan

Wellicht is dit ook interessant voor je

Infographic:
thuiswerkplek

 

Infographic thuis werken-200px

 

Werkplek-onderzoek

De manier waarop een beeldscherm- of productiewerkplek is ingericht heeft invloed op de gezondheid, de veiligheid en de lichamelijke belasting van de werknemer.

Leefstijl - Lekker in je vel

Arbo Unie wil de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen bevorderen en daarmee organisaties succesvoller maken. We zorgen voor betrokken en gemotiveerde mensen, die in hun kracht staan en plezier hebben in het werk en hun leven.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang iedere maand het laatste nieuws.

Aanmelden

Volg ons op social media