Werkenbij-BMW-banner-1440x420px

Vacatures voor professionals in andere vak-gebieden

Arbeidsdeskundigen, Veiligheidskundigen en Ergonomen

Alle vacatures

  1. Werken bij
  2. Vakgebieden
  3. Andere vakgebieden

Doen waar je goed in bent op jouw eigen manier

Wil jij bijdragen aan de vitaliteit van werkend Nederland en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan als professional bij Arbo Unie. In multidisciplinaire teams bundelen we onze krachten en kunnen we organisaties écht vooruit helpen. Doordat nieuwe kennis en inzichten altijd dichtbij zijn, staat jouw eigen ontwikkeling nooit stil.

Onze lekker-in-je-vel aanpak

Als professional heb je een belangrijke rol in het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Want wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zit daardoor lekker in z’n vel. Dit willen wij niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. Bij Arbo Unie kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Heb je een vraag?

Neem contact op met:

Jotte Tromp
Senior Recruiter

recruitment@arbounie.nl

Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige

Als arbeidsdeskundige adviseer en ondersteun je onze klanten bij vraagstukken op het gebied van re-integratie en verzuimbeheersing. Jij zet mensen in hun kracht en kijkt naar de inzetbaarheid en mogelijkheden van mensen.

Ga naar vacatures

Veiligheidskundigen
Veiligheidskundigen

Veiligheidskundigen

Draag bij aan gezonde medewerkers en hun duurzame inzetbaarheid als veiligheidskundige of arbeidshygiënist bij Arbo Unie. Jij bent dé specialist op het gebied van mens, werk en veiligheid voor onze opdrachtgevers.

Ga naar vacatures

Ergonomen
Ergonomen

Ergonomen

Help onze opdrachtgevers mee om de optimale werkomgeving voor hun werknemers te creëren als ergonoom bij Arbo Unie. Onze klanten zetten jouw expertise in voor onderzoek en advies over zowel werkplekken als werkprocessen.

Ga naar vacatures

Werkenbij-hybride-werken-1000px

Hybride werken

Vind je het belangrijk om jouw eigen tijd in te delen? Bij Arbo Unie werken we hybride. dat betekent een combinatie tussen werken op locatie en vanuit thuis. Dit heeft zo z’n voordelen: het geeft jou meer autonomie en regelruimte. Ook draagt het bij aan het reduceren van onze footprint.

Meer informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wist je dat.. We voor elke nieuwe medewerker een boom planten in het Arbo Unie bedrijfsbos? Arbo Unie werkt vanuit een maatschappelijke opdracht aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is daarmee onderdeel van onze bedrijfsmissie en zit in het hart van onze organisatie.