Vragen over verzuim

  Hoe plan ik als leidinggevende een afspraak in of verzet ik een afspraak voor mijn medewerkers bij de bedrijfsarts?
  Informeer bij jouw HR-afdeling naar de afspraken die zijn gemaakt met Arbo Unie over de wijze van het inplannen, verzetten en eventueel afzeggen van een afspraak bij de bedrijfsarts.
  Ik heb nog geen of een onduidelijke terugkoppeling van de bedrijfsarts ontvangen.
  De bedrijfsarts verzorgt binnen 48 uur een terugkoppeling. Afhankelijk van de gemaakte afspraken met de HR-afdeling koppelen we dit via mail of via het Personeels Informatie Systeem terug. Voor vragen over de terugkoppeling kun je terecht bij de bedrijfsarts of de administratie. Het telefoonnummer staat op de terugkoppeling vermeld.
  Waar kan ik mijn werknemers weer (gedeeltelijk) beter melden?
  Je kunt je werknemers beter melden via een koppeling met een Personeels Informatie Systeem en het systeem van Arbo Unie. De betermelding voer je in via jouw Personeels Informatie Systeem. Meer weten? Neem contact op met je accountverantwoordelijke voor de specifieke afspraken met jouw organisatie.
  Hoe meld ik mijn werknemers ziek?
  Je kunt je werknemers ziekmelden via een koppeling met een Personeels Informatie Systeem en het systeem van Arbo Unie. De ziekmelding voer je in via jouw Personeels Informatie Systeem. Meer weten? Neem contact op met je accountverantwoordelijke voor de specifieke afspraken met jouw organisatie.