Onze visie bij Optimaal Werken 

Arbo Unie helpt organisaties het werk zó vorm te geven dat medewerkers zich een leven lang veilig, gezond en productief kunnen inzetten. We noemen dat Optimaal Werken en dat betekent: het allerbeste uit werknemers en uit je organisatie halen. Door er bewust voor te kiezen om medewerkers aan je te binden en loyaliteit te creëren. Om zo ook in de nabije toekomst succesvol te zijn. 

Waarom juist nu

Veel organisaties hebben de laatste jaren een goede slag gemaakt op het gebied van verzuimbegeleiding. De percentages zijn gedaald en we kijken naar manieren om deze positieve ontwikkeling te borgen. De focus ligt op de toekomst. Wat heb je als werkgever of leidinggevende van je werknemers nodig om je bedrijfsdoelen voor de komende jaren te realiseren? Wat hebben zij van jou nodig? Hoe kun je met elkaar het werk optimaal vormgeven en de beste resultaten behalen?

De juiste beslissingen

Ook de ontwikkelingen in de maatschappij zorgen ervoor dat werkgevers en werknemers in beweging komen. We werken langer door, maar graag zonder verlies aan kwaliteit. De vergrijzing is een feit, dus we zullen meer werk verrichten met minder mensen. Deze ontwikkelingen brengen nieuwe uitdagingen met zich mee en vragen om andere vaardigheden.

De veranderingen gaan snel. Neem je als leidinggevende op tijd de juiste beslissingen? Hoe zien je werknemers hun eigen verantwoordelijkheid? Ondernemen zij genoeg om niet te verstarren? Hoe borg je de onderlinge verbondenheid? Hoe zorg je dat alle medewerkers zich veilig gedragen? Arbo Unie helpt je organisatie succesvol, productief en toekomst klaar te zijn, door in te zetten op Optimaal Werken.

 

Download hier onze aanpak

Arbo Unie helpt je organisatie succesvol, productief en toekomst klaar te zijn, door in te zetten op Optimaal Werken.

Download onze visie Optimaal Werken

Liever een expert spreken?

Bel met onze experts

088 272 61 13

Ma t/m vr van 9:00 - 18: 00

Gebeld worden

Bel-mij-terug

Onze experts bellen wanneer het jou uit komt! 

Stuur een bericht

informatie@arbounie.nl

Binnen 24 uur antwoord van een van onze experts!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van arbo dienstverlening!

Aanmelden

Volg ons op social media